Ana SayfaGündemFaizsiz Konut Kredisi Kuveyt Türk’ten

Faizsiz Konut Kredisi Kuveyt Türk’ten

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut kredisi finansmanında yaşanan çetin rekabete katılım bankaları da dahil oldu. Birbirinden uygun kâr oranlarıyla piyasaya giriş yapan katılım bankalarından biri de Kuveyt Türk Katılım Bankası oldu.

Ev sahibi olmak isteyen ancak bunun için faizli kredi kullanmak istemeyen müşteriler için alternatif oluşturan katılım bankaları, hassasiyet gösteren müşteriler için iyi bir seçenek olacaktır.

0,87’den Başlayan Kâr Oranları

Konut almak için finansman sıkıntısı çeken vatandaşlar istedikleri evi alabilmek için KuveytTürk Katılım Bankası’ndan likidite desteği sağlayabilmektedirler. Konut kredisi finansmanında bankanın kâr oranları aylık yüzde 0,87 seviyesinden başlamaktadır. 0-24 ay vade seçeneğine kadar geçerli olan kâr oranından faydalanmak isteyen müşterilerin bankaya yapacakları geri ödemelerini azami 2 sene içerisinde tamamlamaları gerekmektedir.

Daha uzun vadede ödeme yapmayı tercih edecek müşteriler için 25 aydan 60 aya kadar vade seçeneği kullanmak mümkündür. Bu vade aralıklarında konut finansmanı kullanan müşterilerin karşılaşacağı kâr oranı aylık 0,94’tür.

Ödemelerini daha da uzun vadeye yayarak yapmak isteyen vatandaşlar için 61-120 ay aralığında vade seçenekleri banka tarafından sunulmuştur. Bu vade bandında ödeme yapmak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,04 kâr oranından faydalanabileceklerdir.

Azami Tutar 200.000 Türk Lirası

Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan konut finansmanı almak isteyen müşterilerin edinebileceği maksimum finansman tutarı 200.000 Türk Lirası ile sınırlandırılmıştır. Kuveyt Türk’den konut finansmanı alan müşterilerden finansman tahsis ücreti olarak binde beş oranında dosya masrafı kesintisi yapılmaktadır.

Banka müşterilerden konut sigortası primi ve DASK ( Doğal Afet ve Deprem Sigortası) poliçe primini ayrıca tahsil edecektir. Geri ödemelerin biteceği zamana kadar müşterinin hayat sigortası yapması da zaruridir. Bu şartlar altında konut finansmanı kullanmak isteyen müşteriler Kuveyt Türk Şubelerine şahsen başvurmalıdırlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.