Ana SayfaGündemICBC Bank Konut Kredisi

ICBC Bank Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemiz bankacılık sektörüne yeni giriş yapan bankalardan ICBC Bank yaygınlaşma sürecini hızla devam ettiriyor. Şube sayısını kısa bir sürede 50 ‘ye kadar çıkaran banka; önümüzdeki yıl bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyor.

Ülke sathında genişleme çalışmalarını sürdüren ICBC Bank; bir yandan da duyurduğu kampanyalar ile müşteri tutma ve tutundurma faaliyetlerini sürdürmekte. Bunun bir adımı olarak konut kredisi kampanyası da banka faaliyetleri arasında yerini aldı.

120 Aya Varan Vade Seçeneklerinde Oran 1,05

ICBC Bank konut kredisinde 12 aydan 120 aya kadar vade seçeneğini müşterilerine sunmaktadır. 12-36 ay arası vadelerde kredi kullanmak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,01 oranından kredi kullanabilmektedir. 37- 72 ay aralığında faiz oranı aylık yüzde 1,03 olarak belirlenmiştir. 73- 120 ay vade aralığında konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler için ise faiz oranı aylık yüzde 1,05 olarak tayin edilmiştir.

Banka konut kredisi kullanan müşterilerden binde beş oranında konut kredisi tahsis ücreti tahsil etmektedir. Konut tipine ve metrekaresine göre değişmekle birlikte ortalama 800 Türk Lirası ekspertiz ücreti de müşterilere yansıtılmaktadır. Ayrıca DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) poliçe primi de müşterilerden tahsil edilmektedir. Bu poliçenin ücreti yıllık ortalama 200 Türk Lirası civarındadır.

Konut Sigortası Zorunlu, Azami Tutar 100.000 Türk Lirası

ICBC Bank müşterilerine hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Ayrıca konut sigortası yaptırmak da, konut kredisi finansmanından yararlanmak isteyen müşteriler için zaruridir.

Kredi desteğiyle yeni evlerine sahip olmak isteyen müşteriler alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde 70’ine kadar likidite desteğini ICBC Bank’tan sağlayabilmektedirler. Ancak bu meblağ her durumda kredi için belirlenen azami miktar olan 100.000 Türk Lirasını aşamaz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.