Ana SayfaKredilerİş Bankası Esnafa Destek Kredisinde Son Hafta

İş Bankası Esnafa Destek Kredisinde Son Hafta

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası’nın ticaretle uğraşan müşterileri için hazırladığı kampanyada sona gelindi. 28.10.2016 tarihinde sona erecek kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin bu tarihten önce İş Bankası Şubelerine başvurmaları gerekmektedir.

“Esnafa Destek Kredisi” kampanyası uyarınca 28 Ekim 2016’ya kadar nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ’ler 36 aya varan vadelerle ister eşit taksitli ister ilk 3 ay ödemesiz 150 bin Türk Lirasına kadar kredilerden faydalanabilecekler.

12 Aydan 36 Aya Kadar Çeşitli Vade Seçenekleri

Kampanyadan yararlanarak finansman desteği almak isteyen esnafların 12 aydan 36 aya kadar istedikleri sürede kredilerini geri ödeme imkanı bulunmaktadır. Belirlenecek vade süresine göre uygulanacak faiz oranları farklılık arz etmektedir.

12 ay vadede aldığı krediyi geri ödemek isteyen vatandaşlar aylık yüzde 1,20 faiz oranıyla karşılaşacaklar. Vade olarak 13-24 ay aralığında bir süre tercih edecek müşterilerin tabi olacağı faiz oranı ise aylık yüzde 1,22’dir. 25- 36 ay aralığında borcunu geri ödeyecek müşteriler için uygulanacak olan faiz oranı aylık yüzde 1,25 seviyesidir.

150.000 Türk Lirasına Kadar Kredi

“Esnafa Destek Kredisi” uyarınca İş Bankası tarafından 150.000 Türk Lirasına kadar kredi desteği verilebilmektedir.  Sağlanacak likidite desteği miktarı üzerinden banka tarafından kredi tahsis ücreti olarak binde 5 oranında kesinti yapılacaktır. Azami tutar olan 150.000 Türk Lirası kredi kullanan bir müşteriden kesilecek olan dosya masrafı tutarı 750 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir.

150.000 Türk Lirası nakit desteği alan müşteri 36 ay vadede borcunu geri ödemek isterse aylık taksitleri takribi 5.500 Türk Lirası civarında olacaktır. Kredi vadesi boyunca esnafın hayat sigortası yaptırması banka tarafından şart koşulmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.