Ana SayfaKredilerTEB İhtiyaç Kredisi Oranları

TEB İhtiyaç Kredisi Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası kısa vadeli nakit ihtiyacı hisseden müşterileri için ihtiyaç kredileri düzenlemektedir. İhtiyaç kredisi başvuruları gerekli belgeler var ise 1 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.

TEB müşterilerini memnun etmek adına ihtiyaç kredisi limitini de gayet yüksek tutmuş durumda. Likidite sorunu yaşayan vatandaşlar bankadan 60.000 Türk Lirasına kadar finansman sağlayabilmektedir.

1 Aydan 36 Aya Kadar Uzayan Vadeler

Türk Ekonomi Bankası kredi kapsamında müşterilerine 1 aydan 36 aya kadar uzayan vadelerde geri ödeme imkanı sunmaktadır. Müşterinin tercih edeceği geri ödeme süresine göre kredi faiz oranları farklılık göstermektedir.

1 ile 12 ay arasında kredi borcunu geri ödemek isteyen müşteriler aylık yüzde 1,50 oranında faiz ile karşılaşmaktalar. Kredi vadesinin uzaması faizlerde nispeten düşüşler sağlamaktadır.

13-24 ay aralığında kredi kullanmak isteyen müşteriler için geçerli olacak oran 1,45 iken, 25- 36 ay aralığında kredi çekmek isteyen müşteriler için aylık faiz oranı yüzde 1,40’a inmektedir.

Kefil ya da ipotek göstererek kredi kullanmak isteyen müşteriler için daha uygun oranlar söz konusu olabilmektedir. Bu oran bilgileri kredi başvurusu nihai sonuç aşamasında banka tarafından müşteriye bildirilmektedir.

Azami Miktar 60.000 Türk Lirası, Masraf Binde 5

TEB kredi kullanımlarında maksimum miktarı 60.0000 Türk Lirası olarak belirlemiştir. Müşterilerden kullandığı kredinin miktarına bağlı olarak binde 5 oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. 60.000 Türk Lirası kredi kullanımı için bu tutar 300 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir.

Kredi vadesi süresince müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları banka tarafından zaruri tutulmuştur ve hayat sigortası poliçe primi müşterilerden ayrıca tahsil edilmektedir. İpotek göstererek düşük faiz oranlarından kredi kullanmak isteyen müşteriler için oluşacak ekspertiz ücreti de yine kredi kullanan kişiye yansıtılmaktadır.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.