Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Esnafa Sıfır Faizli Kredi

Halkbank’tan Esnafa Sıfır Faizli Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank’tan Esnaf ve Sanatkârlara %0 Faizli Kredi Kampanyası

Halk Sandıkları Kanunu kapsamında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye, kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurulmuş bir devlet bankası olan Halkbank esnaf ve sanatkârlara özel faizsiz kredi kampanyası başlattı. Kredinin amacı esnaf ve sanatkarların ekipman ve makine alımına, dükkan yenilmesine, sermaye ihtiyacına, hammadde alımına finansman sağlamak.

Devlet bankası olan Halkbank sıfır faizli esnaf ve sanatkâr kredisiyle çeşitli ihtiyaçları olan esnaf ve sanatkârlara %0 faiz oranı üzerinden 30000 TL kadar finansman sağlıyor.

Halkbank sıfır faizli esnaf ve sanatkâr kredisinden yaralanabilmeniz için bazı şartları taşımanız gerekiyor. Bu şartlardan biri 193 sayılı Gelir Kanununun 9. Maddesinde belirtilen, geleneksel, kültürel, sanatsal, unutulmaya yüz tutmuş bir meslek gurubunda faaliyet gösteriyor olmanız gerekiyor ve aynı zamanda esnaf vergi muafiyet belgesi bulunan bir esnaf ya da sanatkâr olmanız gerekiyor. Bunun yanında ustalık belgesi sahipleri de faiz indiriminden yaralanabiliyorlar. En az 3 senelik ustalık belgesi olan esnaf ya da sanatkâr ustalık belgesindeki işi ile ilgili bir alanda yeni bir iletme kurmuşsa ve bu işletme 1 yılını doldurmamışsa Halkbank %0 faiz oranından yaralanabilir.

Ayrıca KOGEB Girişimcilik Programını bitiren, kredi başvuru tarihinde 30 yaşını doldurmamış olan ve projesini KOSGEB’e kabul ettirmiş olan genç girişimciler Halkbank’tan 0% faiz oranıyla 100000 TL kadar kredi imkânından yaralanabilir.

Halkbank %100 faiz indiriminden KOSGEB hibesi alanlar ve Hazine destekli esnaf kredisi alanlar faydalanamaz. Halkbank’ın %0 faiz oranlı esnaf ve sanatkâr kredisine kredi kullanım amacını yazılı olarak taahhüt ederek Halkbank şubelerinden başvurabilirsiniz.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.