Ana SayfaKredilerŞekerbank’tan Araba Almak İsteyenlere Taşıt Kredisi

Şekerbank’tan Araba Almak İsteyenlere Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank’tan Düşük Faizli Taşıt Kredisi

Şekerbank otomobil sahibi olmak isteyenler için taşıt kredisi kampanyası başlattı. Şekerbank taşıt kredisiyle toplu taşımadan sıkılan ve otomobil almak isteyenlere sıfır ve 2. el otomobiller için finansman sağlıyor. Türkiye’deki özel bankalardan bir olan Şekerbank’ın taşıt kredisi kampanyasıyla otomobil almak isteyenlere uygun vade ve oranlar sunarak bütçelerini zorlamadan araba alma imkânı sunuyor.

Şekerbank taşıt kredisi kampanyasıyla taksi parası ödemekten bıkanlar için 48 aya vara vade seçeneği sunuyor. Şekerbank taşıt kredisinde kredi limiti olarak nihai fatura bedeli 50000 TL geçmeyen sıfır araçlar için nihai fatura bedelinin %70 varan kredi limiti belirlerken, nihai fatura bedeli 50000TL’yi geçen araçlar için %50 varan kredilendirme imkânı sunuyor. Aynı değerlendirmeyi 2. el araçlar için kasko değeri üzerinden yapıyor.

Şekerbank taşıt kredisi kampanyasıyla sıfır veya 2. el fark etmeksizin araç almak isteyenlere 1,55 faiz oranından kredi kullanma imkanı sunuyor. Şekerbank taşıt kredisinden yaralanabilmeniz için söz konusu aracı teminat olarak rehin vermeniz gerekiyor. Bunun dışında Şekerbank gerekli görmezse taşıt kredisine kefil istemiyor. Aynı zamanda Şekerbank araç kaskosunu Şekerbank’tan yapmamanız durumunda faiz oranına 0,05 ekliyor.

Şekerbank’tan 40000 TL miktarında 30 ay vadeli taşıt kredisi çekerseniz kredinizin aylık taksiti 1751,80 TL oluyor. Kredinin kredi tahsis ücreti ise 200 TL olurken Şekerbank’a toplam ödeyeceğiniz tutar 52554,00 TL oluyor. Kredinizin yıllık ortalama toplam maliyet oranı ise %25,49 oluyor. Yıllık ortalama maliyet oranına kredi tahsis ücreti, vergiler ve faiz oranı dahildir.

Şekerbank taşıt kredisine başvurmak için başvuru formu, kimlik fotokopisi, gelir belgesi, sıfır araçlar için proforma fatura, ikici el araçlar için satın alınacak aracın ruhsat fotokopisi ile Şekerbank şubelerinden başvurabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.