Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Hızlı Bitirme Kredisi

Vakıfbank’tan Hızlı Bitirme Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapım aşamasında olan konut projeleri için en önemli sıkıntı likiditedir. İnşaat tamamlanıp, konutlar satışa çıkana kadar zorlu bir süreç yaşanır. Zira yatırım süreci, beklenmeyen maliyetlerle karşılaşılan zorlu bir süreçtir.

Konut inşaat sektörünün önemli paydaşlarından olan Konut yapı kooperatiflerine, inşaatlarını hızlı bir şekilde tamamlamaları için Vakıfbank tarafından hazırlanan “Hızlı Bitirme Kredisi” bu anlamda ilaç niteliğindedir.

Projenin Yüzde 20’si Tamamsa Kredi Hazır

Konut projelerinde karşılaşılan finansman sorununu aşmak için yapılan projenin beşte birine ulaşması yeterlidir. Bu aşamada yatırımcı banka tarafından kredilendirilme imkanına kavuşmaktadır. İnşaat gerçekleşme seviyesi yüzde 20 ile yüzde 80 aralığında ise “Hızlı Bitirme Kredisi” aylık yüzde 1,11 faiz oranlarından başlayarak kullandırılmaktadır.  İnşaatlarınız süresince, kredinizin sadece aylık faizlerini ödeme imkanı da banka tarafından sunulan imkanlar arasındadır.  İnşaatlarınız tamamlandıktan sonra ise kredi borcunuzu tamamen kapatma olanağınız bulunmaktadır. Ayrıca kredi miktarı kooperatif üyelerine pay edilerek de ödenebilmektedir. Kooperatif üyeleri bu sayede paylarına düşen kredi borç tutarlarını nakden ya da Vakıfbank’tan kullanacakları “Konut Finansman Kredisi” ile ödeyebilme imkanına sahip olacaklardır.

Hızlı Bitirme Kredisi İle Planlanandan Önce Proje Teslimi

Vakıfbank tarafından düzenlenen “Hızlı Bitirme Kredisi” sayesinde evlerine planlanan zamandan daha önce kavuşacak vatandaşlar, kira öder gibi ev sahibi olma imkanına kavuşacaktır. Hem kendi evlerinde oturmanın rahatlığını yaşayabilecek, hem de bir nevi boşa giden kira paralarından kurtulmuş olacaklardır.

Hızlı Bitirme Kredisi olanaklarından faydalanmak isteyen kooperatif yetkililerinin Vakıfbank şubeleri ile görüşerek inşaatları hakkında bilgi vermeleri ve inşaat tamamlanma oranına göre ne kadar kredi kullanabileceklerini öğrenmeleri gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.