Ana SayfaKredilerŞekerbank Bereketli Hasat Kredisi Kampanyası: Son Gün 31 Ekim!

Şekerbank Bereketli Hasat Kredisi Kampanyası: Son Gün 31 Ekim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank tarım kredilerine ayrı bir önem atfetmektedir. Çiftçiler için sürekli yeni kredi kampanyaları düzenleyen Şekerbank “Bereketli Hasat Kredisi Kampanyası” ile bir adım daha attı.

Çiftçilerin hasat dönemi nakit ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen “Bereketli Hasat Kredisi” kampanyası kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar finansman imkanı sunulmaktadır.

Yüksek Kredi Puanlı Müşteriye Düşük Faiz Oranı

Kredi kampanyası uyarınca 60 aya varan vade olanağı sunulmaktadır. Avantajlı faiz oranları içeren kampanya kapsamında özellikle düzenli kredi geçmişine ( Yüksek Kredi Kayıt Bürosu Puanına) sahip müşterilere daha da uygun faiz oranları uygulanmaktadır. Kredi kapsamında çiftçiler yılda bir ödeme seçeneği ile taksitlerini zorlanmadan ödeme imkanına sahiptirler.

Şekerbank bereketli hasat kampanyasından faydalanarak likidite sağlamak isteyen müşterilerine aylık yüzde 1,20 oranından başlayan faizler ile nakit sağlamaktadır. Faiz oranları kredi puanına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi puanı düşük olan müşteriler daha yüksek faiz oranından kredi kullanmak durumunda kalacaklardır.

Son Başvuru Tarihi 31 Ekim 2016!

Banka bereketli hasat kampanyası için son başvuru tarihi olarak 31 Ekim 2016 tarihini belirlemiştir. Bu tarihten sonra kredi kampanyasına başvuru mümkün olmamaktadır. Bereketli hasat kredisi dahilinde 60 aya kadar yılda bir ödeme yapılabilme olanağı vardır.

Finansman kullanmak isteyen başvuru sahibinin Çiftçilik Belgesi veya Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesi(ÇKS) bulunması zaruridir. Ayrıca varsa başvuru sahibinin diğer gelirlerine ilişkin (emekli maaşına ait bordro ya da kira gelirlerini gösteren kira sözleşmesi gibi) belgeler kredi kullanımı sırasında müşterilere daha uygun faiz oranlarından finansman kullanma olanağı tanımaktadır. Şekerbank gerekli gördüğü durumlarda ipotek yahut kefil isteyebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.