Ana SayfaGündemBurgan Bank Sıfıra da İkinci Ele de Taşıt Kredisi

Burgan Bank Sıfıra da İkinci Ele de Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank otomobil almak isteyenler için kredi kampanyası düzenledi. Kampanya sadece sıfır otomobil almak isteyenlere özel de değil üstelik. İkinci el otomobil almak isteyen vatandaşlar da kampanya kapsamında finansman imkanına sahipler.

Otomobil almak isteyen ancak bunun için gerekli maddiyata sahip olmayan vatandaşlar; alacakları otomobilin değerinin yüzde 25’ine sahip olmaları durumunda kalan kısım için kredi kullanabilecekler.

Sıfır Kilometre Araçlar İçin Taşıt Kredisi

Burgan Bank taşıt kredisi kapsamında verdiği krediyi iki başlık halinde düzenlemiştir. Bunlardan ilki sıfır kilometre taşıt almak isteyen müşteriler için. Sıfır kilometre taşıt almak isteyen müşteriler 6 aydan 48 aya varan vadelerde kredi kullanma imkanına sahipler. Kredi vadesine göre faiz oranları farklılık arz etmektedir. 6 ay vadeli kredi kullanmak isteyen bir müşteri için banka tarafından aylık yüzde 1,11 oranında faiz tayin edilmiştir. 7-24 ay arasında taşıt kredisi kullanmak isteyen müşteriler için belirlenen faiz oranı ise aylık yüzde 1,19 seviyesindedir. Vade seçeneği için son dilim olan 25-48 ay aralığında ise faiz oranı 1,25 olarak gerçekleşmektedir. Banka tarafından alınacak aracın fatura miktarı üzerinden yüzde 75’ine kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

İkinci El Araç Alımı İçin Taşıt Kredisi

İkinci el araç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için de vade seçenekleri 48 aya kadar mevcuttur. Sıfır kilometre araçlara göre farklılık arz eden durum ise faiz oranlarının nispeten daha yüksek olmasıdır.

İkinci el araç kredisinde 6 aya kadar olan kredi kullanımlarında banka tarafından 1,15 oranında faiz öngörülmektedir. 7-24 ay diliminde vade seçmek isteyen müşteriler için faiz oranı 1,21 olarak gerçekleşecektir. 25-48 ay vade seçeneği için belirlenen faiz oranı ise aylık yüzde 1,29’dur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.