Ana SayfaKredilerFibabanka Yıldız Kredi İhtiyaç Kredisi

Fibabanka Yıldız Kredi İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka’dan İhtiyaç Kredisi Kampanyası 

Şube sayısını her geçen gün arttıran Fibabanka daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladı. Aynı zamanda yeni kredi paketleri de oluşturan Fibabanka sayesinde ihtiyaçlarınıza istinaden kredi kullanabilirsiniz. Bankanin belirlemiş olduğu ihtiyaç kredisi paketlerinden biri Yıldız Kredi paketidir. Yıldız Kredi İhtiyaç Kredisi kampanyasına internet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz.

Uygun kredi faiz oranlarıyla tüketicilere sunulan Yıldız Kredi kampanyası sabit bir kredi faiz oranına sahip. Bu sayede aldığınız kredinin faiz oranının yükselmesi ihtimali bulunmuyor. Miktarı ve vade seçeneği ne olursa olsun Fibabanka Yıldız Kredi kampanyası sayesinde aldığınız ihtiyaç kredisinin kredi faiz oranı yüzde 1,29 olacaktır. Bankanın en uygun kredi faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasının bu kampanya olduğunu ifade edebiliriz.

Fibabanka Yıldız Kredi kampanyasından faydalanarak kredi almanız durumunda almış olduğunuz krediyi esnek geri ödeme seçenekleriyle bankaya geri ödeyebilirsiniz. En az 3 ay vade talep edebildiğiniz bu kredi için talep edebileceğiniz maksimum vade 48 aydır. 3 ay ile 48 ay arasında olması şartıyla istediğiniz vade seçeneğini seçerek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Yıldız Kredi kampanyası için başvuru yapar ve kredi alırsanız hayat sigortası yaptırmanız gerekir. Hayat sigortası için ödenen prim miktarı sizlerden tahsil edilir ve peşin alınır. Bu prim tutarı taksitlere eklenmeyecektir. Ayni zamanda kredinin bir diğer masrafı olan kredi tahsis ücretini de sizin ödemeniz gerekiyor. Bu ücret alınan kredi üzerinden hesaplanır ve kredinin binde 5’i kadardır.

Fibabanka Yıldız Kredisi kampanyasından faydalanarak bankadan 10 bin TL kredi aldığınızda kredi için talep edebileceğiniz vade 3 ile 48 ay arasında olabilir. 48 ay vadeyle bu ihtiyaç kredisini aldığınızda kredi faiz oranı yüzde 1,29 olur. Borcunuzu geri ödemek için bankaya her ay 296 lira ödeme yapmanız gerekiyor. Bu şekilde Fibabanka’ya 14 bin 294 lira ödeme yaptığınızda kredinin tüm borcunu ödemiş olursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.