Ana SayfaKredilerT-Bank’tan Tüketici Kredisi

T-Bank’tan Tüketici Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık sektörünün Türkiye’deki gelişmekte olan temsilcilerinden T- Bank; ani ihtiyaçlarda daralan ve kredi kullanmak isteyen müşterileri için ihtiyaç kredisi finansmanı imkanı sunmaktadır.

Müşteri ihtiyacının ne olduğuna bakılmaksızın likidite imkanı sunulan tüketici kredisinde müşteriler için farklı vade ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Faiz oranları müşteri notuna göre farklılık göstermektedir.

6 Aydan 48 Aya Kadar Vade Seçeneği

Tüketici kredisi kapsamında bankadan 6 aydan 48 aya kadar vade seçenekleriyle kredi kullanmak mümkündür. Vade seçeneklerine bağlı olarak uygulanacak faiz oranları da değişkenlik göstermektedir. T- Bank 6 aydan 18 aya kadar geri ödemeli kredi kullanmak isteyen müşterileri için faiz oranını 1,29 olarak tayin etmiştir. 19-36 ay yelpazesinde borcunu geri ödemek isteyen müşteriler için uygulanacak faiz oranı ise aylık yüzde 1,31 seviyesindedir.

37- 48 ay vade aralığında kredi kullanmak isteyen müşteriler için T- Bank aylık yüzde 1,35 düzeyinde faiz oranı belirlemiştir. Tüketici kredisi dahilinde 48 ay vade süresi bankaca belirlenmiş maksimum zaman dilimidir. Maksimum Tutar ise 40.000 Türk Lirası olarak duyurulmuştur.

T- Bank tüketici kredisi uyarınca kredi kullanmak isteyen müşterilerden duruma göre kefil ya da ipotek göstermelerini talep edebilmektedir. Kredi kapsamında kullanılacak miktar üzerinden binde 5 oranında kredi tahsis ücreti banka tarafından müşteriden tahsil edilmektedir. Dosya masrafı; 40.000 Türk Liralık kredi kullanımında 200 Türk Lirası olarak müşterinin karşısına çıkmaktadır. T- Bank müşterilerinin kredi vadesi boyunca hayat sigortası yaptırmalarını da zorunlu kılmıştır. Hayat sigortası poliçe primi de müşterilerden tahsil edilmektedir. T- Bank ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerin başvuru sırasında yanlarında gelir durumlarını gösterir belgelerini bulundurmaları zaruridir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.