Ana SayfaKredilerİng Bank’tan Şimdi İhtiyaç Kredisi Al Seneye Ödemeye Başla!

İng Bank’tan Şimdi İhtiyaç Kredisi Al Seneye Ödemeye Başla!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İng Bank’tn Şube Gerektirmeyen Kredi

Kredi başvurusu yapmak için banka şubelerine gitmek istemiyorsanız internetten kredi veren bankaların kampanyalarına başvuru yapabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru yaparak kredi alabileceğiniz bankalardan biri de İng Bank’tır. İng Bank ihtiyaç kredisi kampanyası kişiye özel faiz oranlarıyla veriliyor. Bu kredi için belirlenen minimum kredi faiz oranı yüzde 0,99’dur. Ancak kredi notu düşük olan kişilerin kredi faiz oranları daha yüksek olacaktır.

İng Bank’ın mevcut ihtiyaç kredisi kampanyasına internetten başvuru yapabilir, şubeye gitmeden kredi alınabilir. Ancak kredi sonuçlandığında kredinizi alabilmeniz için hesabınızın olması gerekiyor. Eğer İng Bank hesabınız yoksa internetten kredi alamazsınız, kredi başvurunuz olumlu sonuçlansa bile şubeye hesap açtırmak için gitmeniz gerekiyor.

İng Bank ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay borç erteleme özelliği bulunuyor. Yani krediyi şimdi aldığınızda borcunu 2017 yılında ödemeye başlıyorsunuz. Bu anlamda avantajlı kredi paketlerinden biri olan İng Bank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmanız halinde bazı masrafları ödemeniz gerekiyor. Kredi tahsis ücreti ve hayat sigortası prim bedellerini sizin ödemeniz gerekiyor. Kredi tahsis ücreti kredi üzerinden binde 5 olacak şekilde hesaplanır, hayat sigortası prim miktarı ise değişiklik gösterebilir.

Krediden faydalanmak üzere başvuru yaparken istediğiniz vadeyi de sisteme girmeniz gerekiyor. İng Bank ihtiyaç kredisi için talep edebileceğiniz maksimum kredi vadesi 48 aydır.

İng Bank ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunarak 5 bin lira ihtiyaç kredisi alır ve bu kredi için 36 ay vade talep ederseniz aylık ödeme miktarınız 191 lira olur. Bu şekilde İng Bank’a toplamda ödemeniz gereken miktar 6310 lira olacaktır. Bu tutara masraflar da dâhildir. Krediye hemen başvurmak isterseniz İng Bank internet sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.