Ana SayfaKrediler“Gönlüne Göre Öde Esnafım” Kredisi Akbank’tan

“Gönlüne Göre Öde Esnafım” Kredisi Akbank’tan

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank son zamanlarda geliştirdiği proje ve kredi seçenekleri ile özellikle esnafa yönelik çalışmalarına hız vermiş görünüyor. Bu bağlamda esnafa bir çok farklı kredi seçeneği sunan banka “gönlüne göre öde esnafım” kredisi ile ticaret erbaplarına istedikleri gibi ödeme planı yapma imkanı sunmaktadır.

Akbank’ın söz konusu kampanyası kapsamında ticari müşteriler isterlerse yılın tam yarısını ödemesiz dönem olarak geçirebilmektedirler. Bu durum kazançları zaman dilimine göre oldukça değişken olabilen esnaf için bulunmaz bir fırsat niteliğinde olabilmektedir.

Azami Tutar 50.000 Türk Lirası Maksimum Vade 36 Ay!

“Gönlüne göre öde esnafım” kredisi dahilinde Akbank tarafından altı farklı seçenekte kredi geri ödemesi sunulmaktadır. Gönlüne Göre Kredi maksimum 50 bin Türk Lirası ve en uzun 36 ay vadeye kadar olan taksitli kredi başvuruları için geçerlidir. Banka bunun üzerinde kullandırım yapmamaktadır. 

Kampanya kapsamında ticari faaliyeti bulunan ve vergi levhasına sahip şahıs firmalarının başvuruları kısa mesaj (SMS) ile onaylanabilmektedir. Diğer müşteriler ise kredi başvurularını Akbank şubelerine şahsen yapmalıdırlar.  Kısa mesaj ile başvuru yapmak isteyen müşteriler cep telefonundan başvuru için “GONLUNEGOREODE” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazarak 4425’e SMS gönderebilmektedirler.

Akbank geri ödemelerde de ticari müşterilerine birbirinden farklı altı seçenek sunmaktadır. Küçük esnaf ya da KOBİ sahipleri bu seçeneklerden birisini kullanarak geri ödemelerini sıkışmadan yapma imkanı bulabilecektir. Aylık eşit taksitli, 2 ayda 1 taksitli, 6 ayda 1 taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 6 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli ve son taksit balon ödemeli seçenekler ticari müşterilere sunulmuş ödeme yöntemlerindendir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.