Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Çalışan Biz Masrafsız Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Çalışan Biz Masrafsız Tüketici Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Masrafsız Tüketici Kredisi

Kısa vadeli ihtiyaçlarınızı gidermek için Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi paketlerini incelediğimizde bu kredi kampanyalarının herkes için uygun olduğunu görüyoruz. Özel sektör çalışanıysanız Ziraat Bankası sayesinde masrafsız tüketici kredisi alabilirsiniz. Masrafsız tüketici kredisi için gerekli başvuru Ziraat Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Bu kredi kampanyasına başvuru için işyeri onaylı gelir belgesi, ikamet adresi gösteren herhangi bir belge, kimlik ile şubeye gitmeniz gerekiyor. Kredi başvurunuz birkaç dakika içinde sonuçlanır, böylece düşük kredi faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası masrafsız tüketici kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranlarını incelediğimizde bu oranın 48 ay vadeli kredilerde yüzde 1,25 olduğunu görüyoruz.

Ziraat Bankası masrafsız tüketici kredisi kampanyasından faydalanarak kredi alan kişiler bu kredi için kredi tahsis ücreti ödemiyorlar. Ancak diğer masraflar tüketicilere yansıtılıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19,56 olarak belirlenmiştir. Bu kredi kampanyasından faydalanan 35 yaşındaki bireyler yıllık olarak 43,41 TL hayat sigortası prim bedeli öderler.

Ziraat Bankası’nın tüketicilere sunduğu bu kredi kampanyasından faydalanan kişiler esnek ödeme seçeneklerini değerlendirerek en uygun ödeme seçeneğini belirleyebilirler. Bu kredinin taksitleri 3 ayda bir ödenebiliyor. Bunun için tüketicilerden ek bir masraf da alınmıyor. Eğer kredi borcunuzu 3 ayda bir ödemek isterseniz en fazla 16 kez taksit ödemesi yapabilirsiniz. Çünkü masrafsız tüketici kredisi kampanyası için belirlenen maksimum vade 48 ay ile sınırlıdır.

Ziraat Bankası masrafsız tüketici kredisi kampanyası ile 48 ay vadeli olarak 20 bin lira kredi alındığında bankaya her ay 587,5 TL ödemek gerekiyor. Dilerseniz her ay bir taksit ödemek yerine 3 ayda bir 3 taksiti birden ödeyebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.