Ana SayfaKredilerTEB ’den Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Taşıt Kredisi

TEB ’den Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası’ndan Uygun Vadeli Ve Oranlı Taşıt Kredisi

Türkiye’de bankacılık hizmeti veren ve yerel bir banka olarak kurulan Türk Ekonomi Bankası yirmi dört saat içinde sonuçlanan ve kullanılabilen taşıt kredisi kampanyası başlattı. TEB taşıt kredisiyle hayalinizdeki arabaya uygun vade ve faiz oranıyla bütçenizi zorlamadan ve zarar etmeden kavuşabilirsiniz.

 TEB vade boyunca faiz oranını sabit tutma sözü ile duyurduğu taşıt kredisiyle araba sahibi olmak isteyenlere 48 ay vade seçeneğinden yararlanma imkânı tanıyor. TEB taşıt kredisi kampanyasıyla 48 ay vade seçeneği sunarken 1,35 faiz oranından kredi kullanma imkânı da tanıyor. Türk Ekonomisi Bankası taşıt kredisinin kredilendirme oranını TEB şubelerinden öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte TEB taşıt kredisi kapsamından sigorta istemektedir.

TEB ‘den 48 ay vadeli 1,35 faiz oranından 20.000 TL miktarında taşıt kredisi alırsanız kredinizin aylık taksit tutarı 602,66 TL olurken kredinizin toplam masrafları 257 TL olur. Toplam masraf kalemine 105 TL kredi tahsis ücreti ve takriben hesapladığımız ve kredinin vadesine, kişinin yaşına ve cinsiyetine göre değişiklik gösteren 152 TL sigorta primi dâhildir. Kredinizin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 21,6277 olurken yıllık toplam maliyet oranına faiz, kredi tahsis ücreti ve vergiler dâhildir. Sigorta masrafları ise dâhil edilmemiştir.

TEB ‘in avantajlı taşıt kredisine nüfus cüzdanı veya dengi bir belge, çalışma durumunuza göre gelir belgesi, alınacak aracı proforman faturası ile Türk Ekonomisi Bankası şubelerinden başvurabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.