Ana SayfaKredilerDeniz Bank’tan “Genç Çiftçilerin Yüzünü Güldürme” Kampanyası

Deniz Bank’tan “Genç Çiftçilerin Yüzünü Güldürme” Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Bank tarım sektörüne özel önem vermektedir. Ülkemizde kullanılan tarımsal kredilerde yüzde 30 düzeyinde payı bulunan banka üreticiyi desteklemeye devam ediyor. Tarımla uğraşan yerel üreticinin ve genç çiftçilerin desteklenmesi adına gayret gösteren Deniz Bank bir kredi paketi daha düzenledi; “Genç Çiftçilerin Yüzünü Güldürme” kampanyası.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın “Genç Çiftçi Hibe Destek Programı” kapsamında hibe almaya hak kazanmış olması şart koşulmaktadır. Genç çiftçilere 84 aya varan vade seçenekleri ile likidite imkanı sunulmaktadır. Bankanın kredi kampanyası dahilinde belirlediği en uygun faiz oranı ise aylık yüzde 1,29 seviyesidir.

Azami Vade 84 Ay, 18 Ay Ödemesiz Dönem Fırsatı!

Deniz Bank “Genç Çiftçi Hibe Destek Programı” kredisi kampanyası kapsamında çiftçilere 84 aya kadar vade imkânı sunmaktadır. Üstelik üretici hasat vadesine kadar taksitlerini 18 ay öteleme imkanına sahiptir. Bankadan kullanılan kredi, geri ödeme aşamasında çiftçi tarafından ister aylık ister yıllık olarak taksitlendirilebilmektedir.

Deniz Bank’tan bu kredi kampanyası dahilinde 10.000 Türk Lirası finansman kullanan bir çiftçi, 7 yıl vadede ödeme yapmak isterse yılda bir kez 2.500 Türk Lirası taksit tutarları ile karşılaşacaktır. Deniz Bank kredi kullanımı esnasında kredi tahsis ücretini müşteriden peşin olarak tahsil etmektedir. Bununla birlikte kredi vadesi boyunca müşterinin hayat sigortası yaptırması da zaruridir. Hayat sigortası poliçe primi de müşteriye ayrıca yansıtılmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.