Ana SayfaKredilerGayrimenkulünü İpotek Ettirene 1 Milyon Türk Lirasına Kadar İhtiyaç Kredisi ING Bank’ta!

Gayrimenkulünü İpotek Ettirene 1 Milyon Türk Lirasına Kadar İhtiyaç Kredisi ING Bank’ta!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredilerinde bankalar genelde yüksek tutarlı finansman imkânı tanımamaktadır. Ancak müşterinin gayrimenkul ipoteği gösterdiği hallerde bu durum değişiklik arz edebilmektedir. ING Bank’ta gayrimenkul değeri yeterli olan ve bu gayrimenkulü kendisine ipotek gösteren müşterilerine tam 1 milyon Türk Lirasına kadar kredi olanağı sağlamaktadır.

ING Bank’tan ipotek karşılığı kredi kullanmak isteyen müşterilerin karşılaşacakları faiz oranı talep ettikleri kredi meblağına göre değişkenlik göstermektedir. Söz konusu kredi de vade aralığı ise bütün tutarlar için 12 ile 48 ay aralığındadır.

50.000 Türk Lirasına Kadar Aylık Yüzde 1,29 Faiz Oranı!

ING Bank’tan ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler 50.000 Türk Lirasına kadar bütün vadelerde aylık yüzde 1,29 faiz oranından finansman edinebilmektedirler. 50.000 Türk Lirası üzerindeki meblağlarda kredi kullanmak isteyen müşteriler için ise banka tarafından sunulan oran aylık yüzde 1,34 seviyesidir.

Bütün vadelerde ve bütün faiz oranlarında müşterilerden kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Dosya masrafı da denilen bu ücret, kullanılan kredi tutarının binde beşi oranındadır. 50.000 Türk Lirası likidite kullanımında müşterilerden masraf olarak 250 Türk Lirası kesilmektedir. Ayrıca kredi vadesi boyunca müşterinin yaptırması gereken hayat sigortası poliçe priminin ücreti de müşterilerden tahsil edilmektedir. İpotek olarak gösterilen gayrimenkulün sigortalanması da banka tarafından mecburi tutulmuştur. Bu sigortanın poliçe primi de aynı şekilde müşterilere yansıtılmaktadır.

Bankadan 50.000 Türk Lirası krediyi 48 ay vadeli olarak kullanan bir müşteri geri ödemelerinde aylık 1.485 Türk Lirası taksit ödemesi yapacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.