Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan “Genç Çiftçi” Kredisi Kampanyası

Ziraat Bankası’ndan “Genç Çiftçi” Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiftçiye destek için onaylanan hibe tutarının 3 katı kredi verme kararı aldı. Bu kapsamda hibe almaya hak kazanan çiftçilere banka tarafından; “Proje Kredisi ve Hibe + Proje Kredisi” işletme kredisi verilmektedir.

Ziraat Bankası bu krediden yararlanmak isteyen müşterilerinin sadece ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) belgelerinin olmasını yeterli görmüyor. Aynı zamanda çiftçiden Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı’nın hibe programına dahil olunmasını ve bakanlıktan kredi alınma hakkının da elde edilmiş olmasını istiyor.

Bakanlıktan Alınan Kredinin 6 Katı da Ziraat Bankası’ndan

Ziraat Bankası’nın Genç Çiftçi Kredisi kampanyası uyarınca verdiği kredinin limiti; bakanlıktan alınan proje kredi limiti artı işletme kredisi limiti toplamı ile elde edilmektedir. Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen hibenin tamamını yani 30 bin Türk Lirasını almaya hak kazanan çiftçiye 180 bin Türk Lirasına kadar kredibilite sunulmaktadır. Söz konusu çiftçiye Ziraat Bankası tarafından; 90 bin Türk Lirası proje kredi limiti artı 90 bin Türk Lirası da işletme kredisi limiti ile birlikte toplam 180 bin Türk Lirası kredi olanağı tanınmaktadır.

Ayrıca bu krediden faydalanan müşteriler için finansman kullanımlarında kısıtlama bulunmamaktadır. Arazi alımından sera yapımına, işletme satın alımlarından traktör alımlarına kadar işletmenin ana ihtiyaçlarının tamamı için çiftçilere likidite imkanı sunulmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.