Ana SayfaKredilerGaranti Bankası'ndan Kefilsiz Konut Kredisi! Üstelik 240 Ay Vade!

Garanti Bankası’ndan Kefilsiz Konut Kredisi! Üstelik 240 Ay Vade!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kira ödemekten bıktım artık ev sahibi olmak istiyorum diyorsanız, evlendim, kendi evimi kurmak istiyorum diyorsanız Garanti Bankası sizler için büyük fırsat. Uygun faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle Garanti Bankası ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bankanın uyguladığı kiracıya mortgage kampanyası ile kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

Kiracıya Mortgage Kampanyasında maksimum vade 240 ay!

Kampanya kapsamında bankanın müşterilerine uyguladığı faiz oranı aylık yüzde 0,95. Konut kredisi kampanyasında aylık yüzde 0,95 faiz oranıyla alınan kredinin geri ödemeleri 240 aya kadar yapılabilmektedir. Kredi geri ödeme konusunda müşterisini bunaltmayan banka vade süresini uzun tutarak müşteriye özel ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Kampanya kapsamında kredi kullanabilmek için bankanın kefil talebi bulunmamaktadır. Müşteri satın aldığı evi teminat göstererek kampanyadan faydalanabilir. Banka kampanya uyarınca satın alınacak olan evin mali değerinin yüzde 80’i kadar finansman sağlayabilmektedir. Örneğin, müşteri 200 bin Türk Lirası değerinde ev satın alıyorsa kampanya dahilinde maksimum 160 bin Türk Lirası kredi kullanabilmektedir. Banka kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerine, hayat ve işsizlik sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur.

Ayrıca müşteri, kampanya uyarınca DASK (Doğal Afet ve Deprem Sigortası) ve konut sigortası da yaptırmak durumundadır. Kiracıya Mortgage kampanyasında banka müşteriden bir defaya mahsus olmak üzere ekspertiz ücreti ve taşınmaz rehin ücreti talep etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.