Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Özel Oranlı Facebook Kredisi

Denizbank’tan Özel Oranlı Facebook Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank müşterilerine özel kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Banka şimdi de Facebook kullanıcılarına özel kampanya düzenledi. Facebook’tan ayrılamayan müşteriler Facebook’tan çıkmadan kredi başvurusu yapabilecekler. “Özel Oranlı Facebook Kredisi” kampanyası uyarınca faiz oranları aylık yüzde 1,35’ten başlıyor.

Denizbank, “Özel Oranlı Facebook Kredisi” ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine avantajlı koşullar sunuyor. Kampanya kapsamında müşteri 48 aya varan vadelerle kredi geri ödemesini yapabilmektedir. Özel Oranlı Facebook Kredisi kampanyası kapsamında azami sağlanılabilecek finansman miktarı 55 bin Türk Lirası’dır.

Facebook Kredisi’nde Maksimum Vade 48 Ay!

Denizbank kampanya kapsamında 12 ay vade ile geri ödeme sözü veren müşterilerine aylık yüzde 1,35 faiz oranı ile likidite sağlayabilmektedir. 13 ila 24 ay arası kredi geri ödemelerini yapabilecek müşteriler aylık yüzde 1,45 faiz oranı ile kredi kullanabilmekte iken; 25- 48 ay arası vadede kredi geri ödemelerini yapmak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,48 faiz oranı ile finansman desteği alabilmektelerdir.

Denizbank Özel Oranlı Facebook Kredisi kampanyası kapsamında müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının binde 5’i oranında ve kredi kullanımı sırasında başta ve bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilmektedir. Denizbank’ın duyurduğu söz konusu kampanya uyarınca hayat sigortası yaptırmak müşteriye zorunlu tutulmuştur ve sigorta poliçe prim ücreti müşteriden tahsil edilmektedir. Sigorta poliçe prim ücreti müşterinin yaşına, cinsiyetine ve kullanılan kredinin ödenecek vadesine göre farklılık arz etmektedir.

Bankanın belirtilen kampanya koşullarında bir kredi kullanımına örnek vermek gerekirse; 10 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen 35 yaşında bir müşteri, 24 ay vadede geri ödeme sözüne binaen aylık yüzde 1,45 faiz oranı ile kredi geri ödeme taksitleri 513 Türk Lirası civarında olacaktır. Müşteri 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödeyecek ve 90 Türk Lirası civarında hayat sigortası poliçe prim ücreti ödemek durumundadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.