Ana SayfaKredilerICBC Bank İpotekli Finansman Kredisi

ICBC Bank İpotekli Finansman Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin özel sektörde hizmet veren bankaları arasında olan ICBC Bank “İpotekli Finansman Kredisi” kapsamında müşterilerine avantajlı faiz oranları sunuyor. İpotekli finansman kredisi kampanyası uyarınca banka 1.000 Türk Lirası ile 500 bin Türk Lirası arasında finansman sağlayabilmektedir.

Müşteri, ICBC Bank’ın ipotekli finansman kampanyası dahilinde 48 aya varan vadelerde geri ödemelerini gerçekleştirebilmektedir. Müşteri bankaya ipotek göstererek kullandığı krediyi 2 ay ile 48 ay arasında ödeyebilmektedir. ICBC Bank’ın ipotekli kredi kampanyasına göre banka aylık yüzde 1,09 faiz oranı uygulamaktadır. Kampanya koşullarına göre banka müşteriden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Halk arasında dosya masrafı olarak da bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan kredinin yüzde 0,5’i kadardır

Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,09

ICBC Bank İpotekli Finansman Kredisi kampanyası uyarınca aylık yüzde 1,09 faiz oranı ile 100 bin Türk Lirası kredi kullanan bir müşteri, 48 ay vade ile geri ödeme yapacağı durumda, müşterinin aylık kredi geri ödeme taksitleri 2 bin 686 Türk Lirası civarında olacaktır. Banka müşteriden takribi bin 700 Türk Lirası kredi masrafı talep edecektir. Kampanya dahilinde kullanılan 100 bin Türk Lirası kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 13,98 olacaktır. Yıllık maliyet oranına sigorta bedelleri, bütün faiz, ücret ve vergiler dahil edilmiştir. Yukarıdaki bahsedilen toplam masrafa, kredi tahsis ücreti (kullanılan kredi tutarının binde 5’i), hayat sigortası poliçe primi, DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası), konut sigortası, ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti dahildir.

Örnek hesaplamada toplam masrafa dahil olan konut sigortası, DASK ve ekspertiz ücretleri, konutun metre karesine, lokasyonuna bağlı olduğundan dolayı takribi olarak hesaplanmıştır. Ayrıca yine toplam masrafa dahil edilen hayat sigortası poliçe prim ücreti, müşterinin yaşına ve cinsiyetine bağlı olarak değişkenlik gösterebildiğinden ortalama bir ücret yansıtılmıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.