Ana SayfaKredilerTEB Pratik İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Günde 6,5 Lira Geri Ödemeli!

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Günde 6,5 Lira Geri Ödemeli!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kampanyası ile bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine için acil finansman desteği sağlamaktadır. Pratik ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında maksimum alınabilecek kredi tutarı 12 bin 500 Türk Lirası’dır.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) müşterisi olmayanlar da online olarak pratik ihtiyaç kredisine online olarak başvurabilmektedir. Başvuru cevabı banka tarafından müşterinin telefonuna anında gönderilmektedir. Pratik ihtiyaç kredisi kampanya koşullarına göre krediye uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,55’tir.

5 Bin Lira Kredinin Geri Ödemesi Günde 6,5 Lira!

Türk Ekonomi Bankası söz konusu kampanya dahilinde müşterilerden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak da bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan finansman miktarının binde 5’i tutarındadır. Ayrıca banka pratik ihtiyaç kredisi kampanyası uyarınca müşterinin hayat sigortası yaptırmasını zorunlu tutmaktadır. Hayat sigortası poliçe müşterinin yaşına ve sağlanılan likidite miktarına ve vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

36 ay vadede geri ödemek koşuluyla sağlanmış olan 5 bin Türk Lirası finansman için, müşteri aylık yüzde 1,55 faiz ödemek durumundadır. Aylık yüzde 1,55 faiz oranı doğrultusunda kredi geri ödeme taksitleri takriben 192 Türk Lirası olacaktır. Kullanılan 5 bin Türk Lirası için ödenecek olan kredi tahsis ücreti 25 Türk Lirası iken BSMV (Banka Sigorta Muamele Vergisi) dahil olarak toplam masraf 26 Türk Lirası olacaktır. Ayrıca müşterinin sağladı finansman, geri ödeme vadesi ve müşterinin yaşı göz önünde bulundurularak hesaplanan hayat sigortası poliçe prim ücreti yaklaşık olarak 275 Türk Lirası civarında olacaktır.

Kampanya dahilinde kullanılan söz konusu vade ve kredi tutarındaki kredinin müşteriye olan yıllık toplam maliyet oranı yaklaşık yüzde 25,23 olacaktır. Pratik ihtiyaç kredisi kampanyası uyarınca banka gelir belgesini şart koşmamıştır lakin gerekli gördüğü durumda banka müşteriden gelir belgesi talep edebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.