Ana SayfaGündemING Bank Taşıt Kredisi Kampanyası!

ING Bank Taşıt Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Taşıt kredisi ihtiyaçlarınızı ING Bank’ın Taşıt Kredisi ile karşılayabilirsiniz! 0 km ya da ikinci el araçlar için finansman sağlanan kampanyada uygun faiz oranları mevcut. Üstelik müşteri Kasko sigortasını ING Bank aracılığı ile yaptırdığında daha avantajlı faiz oranları ile likidite sağlayabilmektedir.

ING Bank’ın taşıt kredisi kampanyası dahilinde 0 km ve 8 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için kredi kullanılabilmektedir. Kampanya dahilinde kullanılan kredi geri ödemeleri 3 ile 48 ay arasında yapılabilmektedir. Kampanya koşullarına göre geri ödeme süresine göre faiz oranları değişiklik arz etmektedir.

Hem Sıfıra Hem 2. Ele Kredi Fırsatı!

ING Bank’ın taşıt kredisi kampanyası dahilinde 0 km ve ikinci el araçlar için finansman sağlayan bir müşteri geri ödemelerini 3 ile 6 ay arasında gerçekleştirdiği durumda banka krediye aylık yüzde 1,04 faiz oranı uygulamaktadır.

Söz konusu araç için kullanılan kredi geri ödemeleri 7 ila 48 ay arasındaki vadelerle yapıldığı takdirde uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,29 olacaktır. Banka kampanya kapsamında kasko sigortası ING Bank ile yapıldığı durumda vade farkına bağlı olarak değişmek koşulu ile faiz indirimi uygulamaktadır. Taşıt kampanyası kapsamında satın alınan 0 km ve ikinci el araçların kasko sigortası banka aracılığı ile yapıldığı durumda; geri ödemeler 3- 6 ay vadede yapılırsa uygulanacak olan aylık faiz oranı yüzde 1,04’tür. Ödemelerin 7- 48 ay aralığında yapılması durumunda ise banka aylık yüzde 1,23 faiz oranı uygulamaktadır.

Taşıt kredisi kampanyası uyarınca müşterinin ferdi kaza sigortası ve hayat sigortası yaptırması zorunlu tutulmamıştır. Kampanya dahilinde bankaya teminat olarak yalnızca satın alınacak araç gösterilebilmektedir. Kredi tahsis ücreti ( dosya masrafı) kampanya koşullarına göre alınıyor olup oranı ise kullanılan kredi miktarının binde 5’i kadardır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.