Ana SayfaKredilerAlbaraka Türk Katılım Bankası Hac ve Umre Finansmanı!

Albaraka Türk Katılım Bankası Hac ve Umre Finansmanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hacca ve umreye gitmek isteyen ancak bunun için gerekli maddi olanağa sahip olmayan veya beklediği paranın eline geçmemesi sebebi ile kura hakkını kaybedecek olan vatandaşlarımıza Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan büyük kolaylık geldi. Banka, hac ve umre ziyareti yapmak isteyen müşterileri için finansal destek sağlıyor.

Siz de kutsal toprakları görmek, dini vecibelerinizi yerine getirebilmek için faizsiz bankacılığın önde gelen isimlerinden, Albaraka Türk Katılım Bankası’nın uygun kâr oranları sunduğu hac ve umre finansmanı kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Kâr Oranı Aylık Yüzde 1,25!

Banka kampanya kapsamında 48 aya kadar olan vade seçenekleri sunmaktadır. Hac ve umre finansmanı kampanyasında uygulanan kâr oranı aylık yüzde 1,25’tir. Albaraka söz konusu kampanya kapsamında müşteri hac ziyaretini daha önce yapmamış ise hac bedelinin yüzde 48’u oranında finansman sağlamaktadır. Müşteri daha önce hac ziyareti gerçekleştirmiş ise Albaraka Katılım hac bedelinin tamamını finanse etmektedir.

Bankanın hac ve umre finansmanı kampanyası koşulları dahilinde umre ziyareti yapmak isteyen müşterilere umre ziyareti bedelinin yüzde 100’ü kadar likidite sağlanabilmektedir. Müşterilerin söz konusu kampanyadan yararlanabilmesi için hac veya umre ziyareti yapabilmek adına hizmet aldıkları acentenin Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yayımlanmış olan yetkili kurumlar arasında olması gerekmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın hac ve umre ziyareti finansmanı kampanyası dahilinde 10 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteriye aylık yüzde 1,25 kâr oranı uygulanacaktır. Müşteri sağladığı finansmanı 48 ay vadede geri ödemek istediği takdirde aylık ödeyeceği taksit tutarı takribi 274 Türk Lirası kadar olacaktır. 10 bin Türk lirası olarak sağladığı finansmanı aylık yüzde 1,25 kâr oranı ve 48 ay vade ile toplamda 14 bin 100 Türk Lirası civarında geri ödeyecektir. Söz konusu bedel için banka 50 Türk Lirası finansman tahsis ücreti alacak olup, sağlanılan finansmanın müşteriye olan yıllık maliyet oranı yüzde 19,89 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.