Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Tarımsal Ekipman Kredisi

QNB Finansbank Tarımsal Ekipman Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank konut, ihtiyaç, taşıt kredileri gibi kredilerin yanında müşterilerine tarım alanında da destek sağlıyor. Bankanın tarım sektörüne yönelik verdiği birçok kredinin arasında tarımsal ekipman kredisi de bulunmakta.

 Tarımsal yatırım kredileri kapsamında sağlanan ekipman kredisi makineli tarımda müşterilerin işini kolaylaştırmaktadır. Tarımsal ekipman kredisi römork, pülverizatör gibi makinaların alımında finansman sağlamak amacı ile banka tarafından verilmektedir. QNB Finansbank tarımsal ekipman kredisi kapsamında birinci el ve ikinci el araçlar için finansman sağlamaktadır.

Azami Vade 72 Ay!

Banka söz konusu kredi kapsamında sıfır araçlarda satın alınacak aracın fatura değerinin yüzde 75’ini karşılamaktadır. Tarımsal ekipman kredisi dahilinde kullanılan kredi geri ödemeleri 72 aya kadar olan vadeler ile ödenebilmektedir. QNB Finansbank’ın söz konusu kredisi kapsamında ikinci el araç alımında ise banka aracın fatura bedelinin yüzde 60’ı kadarına finansman sağlamaktadır.

İkinci el araç satın alımları için sağlanılan likidite geri ödeme taksitleri 48 aya kadar olan vadelerle çeşitlendirilmiştir. Tarımsal ekipman kredisi kapsamında kredi geri ödemeleri müşterinin tercihine göre 1, 3, 6, 12 aylarda bir ödeme yapılmak kaydı ile gerçekleştirilebilmektedir. QNB Finansbank’ın tarımsal ekipman kredisinden yararlanabilmek için müşterinin Çiftçilik Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olması gerekmektedir. Ayrıca tarımsal ekipman kredisi kullanabilmek için müşteri Çiftçilik Belgesi’ne sahip olmalıdır.

Kredi kullanımı için gerekli belgeler arasında müşterinin nüfus cüzdanı fotokopisi ile proforma ve kesin fatura da yer almaktadır. Bahsedilen Çiftçilik Belgesi, Çiftçilik Kayıt Sistemi Belgesi ve diğer belgeler başvuru esnasında müşterinin yanında olmalıdır. Ayrıca banka gerekli gördüğü taktirde başka belgeler de talep edebilmektedir. QNB Finansbank müşterilerinden kefil talep etmemekle birlikte, teminatları yeterli bulmadığı durumlarda kefil talep etme hakkını da saklı tuttuğunu deklare etmiştir. Kredi başvurusu için QNB Finansbank şubeleri ile şahsen görüşmek gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.