Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan Bireysel İşyeri Kredisi

Vakıfbank’tan Bireysel İşyeri Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Bireysel İşyeri Kredisi! Dükkan, muayenehane, dükkan büro gibi iş yeri açmak isteyen ve gayrimenkule ihtiyacı olan müşterilere Vakıfbank bireysel işyeri kredisi veriyor. Hayalinizde ki işe Vakıfbank’ın işyeri kredisiyle sahip olabilirsiniz. Banka kredi kapsamında istihbaratı olumlu olan, belirli ve düzenli bir gelire sahip olan müşterilere finansman sağlayabilmektedir.

Ticari nitelikli müşteriler söz konusu krediden yararlanamamaktadır. Bankanın bireysel işyeri kredisi kapsamında uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,30’dur. Aylık yüzde 1,30 faiz oranı ile sağlanılan finansman azami 120 ay vadede geri ödenebilmektedir. Ödeme planı müşteri özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. İş yeri kredisi kapsamında maksimum sağlanılabilecek finansman, alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin yüzde 75’i kadardır.

120 Aya Kadar Vade Olanağı!

Vakıfbank iş yeri kredisi kapsamında müşteriye hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Ayrıca işyeri kredisi dahilinde konut paket sigortası yaptırmak da zaruriyet göstermektedir. Konut paket sigortası her yıl yenilenmektedir.

Banka müşteriden söz konusu kredi kapsamında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti sağlanılan finansmanın yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır. Vakıfbank’ın iş yeri kredisi kapsamında 50 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 250 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödeyecektir. Söz konusu meblağa uygulanacak olan faiz oranı aylık yüzde 1,30’dur. Müşteri kullandığı krediyi 120 ay vade ile geri ödeyecekse, kredinin müşteriye efektif yıllık faiz oranı yüzde 21,1425 civarında olacaktır. Söz konusu örnekte ödenecek olan ekspertiz bedeli 800 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır fakat işyerinin metrekaresine, lokasyonuna bağlı olarak bu meblağ farklılık gösterebilmektedir. Ancak her durumda bu tutar müşteri tarafından karşılanmak durumundadır.

İşyeri kredisi kullanımı sırasında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ya da diğer şahıslara ödenecek olan ücretler müşteriye aittir. Çıkacak masraflar banka tarafından müşteriye yansıtılmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.