Ana SayfaKredilerING’nin Findeks Notuna Göre İhtiyaç Kredisinde Bu Ay 0,99’dan Başlayan Son Oran...

ING’nin Findeks Notuna Göre İhtiyaç Kredisinde Bu Ay 0,99’dan Başlayan Son Oran Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalarla finansman sağlamaya devam ediyor. ING ihtiyaç kredisi kampanyası ile 3 ay erteleme seçeneği ve aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları sunuyor.

Bankanın kredi uygulaması kapsamında kullanılabilecek asgari kredi miktarı 4 bin 1 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kampanya dahilinde kullanılabilecek maksimum kredi miktarı ise 100 bin Türk Lirası’dır. 3 ay ertelemeli ödenebilecek kredilerde azami tutar 50 bin Türk Lirası olarak banka tarafından belirlenmiştir. Müşteri ING’nin söz konusu kampanyası dahilinde kredi kullanmak ve 3 ay ertelemeli olarak kredisini geri ödemek istiyorsa internetten krediye başvurması gerekmektedir.

5 Farklı Faiz Oranı!

İnternetten kredi başvurusu yapan müşteriye onay verildikten sonra müşteri kredi kullanımını şubeden yapabilmektedir. Kampanya koşullarına göre kredi geri ödemesinin yapılabileceği azami vade 48 aydır. Kampanya dahilinde uygulanan asgari vade ise 3 ay olarak belirlenmiştir. ING ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde müşterinin Findeks Kredi Notuna göre faiz oranı belirlemektedir. Bu doğrultuda Findeks kredi notu bin 850 ve üzeri olan müşteriler aylık yüzde 0,99 faiz oranından yararlanabilmektedirler.

Findeks kredi notu 1800 ile 1849 arasında olan müşteriye banka aylık yüzde 1,19 faiz oranı ile finansman sağlarken; kredi notu 1750 ile 1799 arasında olan müşteri aylık yüzde 1,29 faiz oranı ile likidite sağlayabilecektir. Kampanya dahilinde kredi kullanan müşterinin Findeks kredi notu 1700 ile 1749 arasında ise müşteriye aylık yüzde 1,39 faiz oranı uygulanacaktır. Kredi notu 1600- 1700 bandında olan müşteriler ise aylık yüzde 1,49 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabileceklerdir.

ING söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerinden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Dosya masrafı olarak bilinen kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının binde 5’i oranındadır. ING’nin bahsedilen ihtiyaç kredisi kampanyası için son gün 31 Aralık 2016’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.