Ana SayfaGündemGaranti Bankası’ndan Hem İkinci Ele Hem Sıfıra Taşıt Kredisi Fırsatı!

Garanti Bankası’ndan Hem İkinci Ele Hem Sıfıra Taşıt Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası araç almayı düşünen müşterilere uygun faiz oranlı taşıt kredisi imkanı sunuyor. Yeni bir araba almayı düşüyorsanız Garanti Bankası’ndan avantajlı koşullarla finansman sağlayabilirsiniz. Banka taşıt kredisi dahilinde 48 aya kadar olan vade seçenekleri sunmaktadır.

48 aya varan vadelerde müşteri özelinde ödeme planı oluşturulabilirken, kredi dahilinde banka teminat olarak satın alınan aracın rehnini yeterli görmektedir. 0 km araç alımlarında banka kefil talep etmemekle birlikte kimi koşullarda kefil de isteyebilmektedir.

Faiz Oranı Aylık Yüzde 1,44!

Taşıt kredisi dahilinde 2. el bir araç için finansman sağlanıyorsa araç azami 10 yaşında olmalıdır. Banka 2. el araç alımları için kullanılan kredilerde müşteriden kefil talep etmektedir. Garanti Bankası taşıt kredisi dahilinde nihai fatura bedeli 50 bin Türk Lirası’nın altında olan araçlar için bedelin yüzde 70’ini; fatura bedeli 50 bin Türk Lirası’nın üzerinde olan araçlar için 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmın yüzde 70’i, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmının ise yüzde 50’sini finanse edebilmektedir.

Taşıt kredisi dahilinde müşteriler aylık yüzde 1,44 faiz oranından faydalanabilmektedirler. Faiz oranı vade süresi ve kullanılan finansman tutarına göre değişmemektedir. Taşıt kredisi dahilinde 20 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteri 36 ay vadede geri ödeme koşulu ile aylık yüzde 1,44 faiz oranından faydalanacaktır. Bu durumda aylık ödeyeceği taksit miktarı 750,79 Türk Lirası kadar olacaktır. Kullanılan 20 bin Türk Lirası’nın müşteriye yıllık maliyet oranı ise 23,2695 olacaktır.

Müşteri kullandığı kredi için toplamda 300 Türk Lirası masraf ödeyecektir. Ödenecek 300 Türk Lirası masraf kredi tahsis ücreti ve sigorta bedelinden oluşmaktadır. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının binde 5’i olup, hayat sigortası müşteri özelinde farklılık arz etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.