Ana SayfaKredilerCEPTETEB Aylık 1,25 Faiz Oranı İle Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

CEPTETEB Aylık 1,25 Faiz Oranı İle Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası’nın CEPTETEB ihtiyaç kredisi ile ihtiyacınız olduğu her an bankaya uğramanıza gerek kalmadan kredi kullanabilirsiniz. CEPTETEB ihtiyaç kredisine başvuru ve kredi kullanımı mobil uygulamadan, internet şubesinden; www.cepteteb.com.tr adresinden kolayca yapılabilmektedir.

CEPTETEB ihtiyaç kredisinde asgari 1.000 Türk Lirası, azami 20 bin Türk Lirası finansman sağlanabilmektedir. Kredi kapsamında sağlanılan likidite 36 aya varan vadeler ile ve eşit taksitli olarak ödenebilmektedir. CEPTETEB ihtiyaç kredisi dahilinde banka aylık yüzde 1,25 faiz oranı uygulamaktadır.

Azami Vade 36 Ay!

Banka kredi kapsamında kredi tahsis ücreti talep etmemektedir. Yani müşteri CEPTETEB ihtiyaç kredisini masrafsız kullanmaktadır. Kredi kullanımı TEB müşterileri için sadece internet üzerinden başvuru ve kullanımı söz konusudur. TEB müşterisi olmayanlar da yine internetten CEPTETEB’e başvuru yapabilmekte ve müşterinin uygun olduğu zaman ve konumda banka yetkilileri tarafından müşteriye gerekli belgeler getirilerek kredi başvuru prosedürleri tamamlanabilmektedir. Yani müşterinin kredi kapsamında finansman sağlamak için banka şubesine gitmesine gerek kalmaz. CEPTETEB tüketici kredisi dahilinde kullanılan kredi geri ödemeleri TEB ATM’lerinden, CEPTETEB mobil şubeden, CEPTETEB internet şubesinden ve buna ek olarak telefonla CEPTETEB destek merkezinden ödenebilmektedir.

Bahse konu ihtiyaç kredisi kapsamında 5 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri 24 ay vadede geri ödeme şartı ile aylık yüzde 1,25 faiz oranından yararlanacaktır. Kredi geri ödemelerini eşit taksitlerle yapan müşteri aylık takribi 249,62 Türk Lirası ödeyecektir. Kullanılan 5 bin Türk Lirası kredi 24 ay vade sonunda 5 bin 990,89 Türk Lirası olarak geri ödenmiş olacaktır. Kredinin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 19,5621 olacaktır. Söz konusu kredi için banka masraf talep etmeyecek olup 24 ay vade için ödenecek toplam sigorta ücreti 83,99 Türk Lirası kadar olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.