Ana SayfaKredilerAkbank’ın Sunduğu Tarım Kredileri Burada!

Akbank’ın Sunduğu Tarım Kredileri Burada!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Genelde bireysel müşterilere hizmet verdiği düşünülen Akbank, ticaret erbabının ve tarımsal üretim yapan girişimcilerin de yanında. Geniş müşteri portföyüne sahip banka, ticaretin ve üretimin hemen her alanında hizmet vermektedir. Bu kapsamda tarım kredileri ile de üreticiye destek sağlayan Akbank, çiftçinin yüzünü güldürecek çok çeşitli krediler sunuyor.

Üreticiler Akbank’ın tarımsal alanda sağladığı “Ürün Ön Finansman Kredisi” ile ürünü yetiştirmede; tohumdan hasat dönemine kadar olan bütün ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Gübre, ilaç, sulama, işçilik gibi tüm maliyetlerin karşılanabileceği kredi, müşteri özelinde farklılık gösteren faiz oranları ve müşteriye göre banka tarafından düzenlenen ödeme koşulları ile sağlanabilmektedir.

Akbank’ın “Sera Kredisi” kapsamında finansman sağlanarak müşteri yeni bir sera kurabilmekle birlikte hali hazırda kurulu olan serasını genişletebilmekte yahut bakımını yapabilmektedir. Sera kredisinde 60 aya varan vadeler ile hasat dönemli ya da aylık eşit taksitli kredi geri ödemeleri yapılabilmektedir.

Arsa Alım Kredisi Sayesinde Arazi Büyütmek de Mümkün!

Akbank’ın tarımsal kredileri kapsamında bulunan “Arsa Alım Kredisi” dahilinde finansman sağlanarak arsa alımları gerçekleştirilebilmektedir. Kredi geri ödemeleri 60 aya kadar olan vadelerle müşteri özelinde farklılık gösteren ödeme sıklıklar ile yapılabilmektedir.

Tarımsal alanda kullanılabilecek bir başka kredi ise “Damla Sulama Kredisidir.” Modern sulama teknikleri ile üretimine devam etmek isteyen müşteriler geri finansmanı damla sulama kredisi ile temin edebilmekte ve 36 ay vadede eşit taksitli veya hasat dönemi ödemeli olarak geri ödeyebilmektelerdir.

Tarım kredileri arasında “TMO Makbuz Kredisi” de bulunmaktadır. Toprak Mahsülleri Ofisi’ne (TMO) teslim edilen ürünler için, bankanın anlaşması doğrultusunda “Makbuz Senedi Karşlığında TMO Kredisi” kullanılabilmektedir. Akbank’ın tarım alanında sunduğu kredilerden, faiz oranları ve diğer kredi koşullarını öğrenerek faydalanmak isteyen müşteriler Akbank şubelerine uğrayabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.