Ana SayfaGündemVakıf Katılım Bankası’ndan 2. El Araç Alımı İçin Taşıt Finansmanı

Vakıf Katılım Bankası’ndan 2. El Araç Alımı İçin Taşıt Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası müşterilerine avantajlı kar oranları ile finansal destek sağlamaya devam ediyor. Mobilyadan konut alımlarına kadar birçok konuda likidite imkanı sunan Vakıf Katılım 2. el taşıt alımlarında da finansman sağlamaktadır. Vakıf Katılım Bankası 2. el taşıt satın almak için finansal destek talep eden müşterilerine uygun kar oranları sunmaktadır.

Bankanın uyguladığı kar oranları finansman borcunun geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklılık arz etmektedir. 2. el taşıt finansmanı uygulaması dahilinde 12 ay vadede geri ödeme koşulu ile finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,32 kar oranından yararlanacaktır. 24 ay vadede finansman geri ödemesini yapacak olan müşteriye aylık yüzde 1,34 kar oranı yansıtılırken; 36 ay vadede finansman geri ödemesini yapacak olan müşteri ise aylık yüzde 1,36 kar oranından faydalanabilmektedir. 2. el taşıt finansmanı dahilinde azami vade 36 ay ile sınırlandırılmıştır.

Örnek Hesaplama!

Vakıf Katılım Bankası bahse konu taşıt finansmanı kapsamında sağlanılan likiditenin binde 5’i oranında finansman tahsis ücreti talep edecektir.

Satın alacağı 2. el bir araç için bankanın söz konusu uygulaması dahilinde 25 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri; finansman geri ödemesini 24 ay vadede tamamlayacak ise aylık yüzde 1,34 kar oranından yararlanacaktır. Bahsedilen finansmanın toplam yıllık maliyet oranı yüzde 21,72 olacaktır. Müşteri sağladığı finansmanı aylık takribi bin 264 Türk Lirası civarında taksitlerle ödeyecektir. Ayrıca banka 125 Türk Lirası dosya masrafı tahsil edecektir. Müşterinin aynı meblağı 36 ay vade ile kullandığı durumda yararlanacağı kar oranı aylık yüzde 1,36 olacaktır. Bu durumda finansmanın yıllık toplam maliyet oranı yüzde 22,06 olacaktır.

Banka söz konusu finansman için 125 Türk Lirası finansman tahsis ücreti talep edecek olup, müşteri finansman geri ödemesini aylık takribi 923,80 liralık taksitlerle yapacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.