Ana SayfaGündemTEB’den Molalı Konut Kredisi

TEB’den Molalı Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB) uygun faiz olanakları ve ödeme koşulları ile konut kredisi imkanı sağlayarak müşterilerini ev sahibi yapıyor. TEB konut kredisinde müşteri özelinde farklılık gösteren ödeme seçenekleri sunuyor. “Yılda 2 ay kredi taksiti ödemeyeyim.” diyorsanız, “Molalı Konut Kredisi” tam size göre.

Türk Ekonomi Bankası söz konusu konut kredisi dahilinde 120 aya kadar olan vade imkanı sunmaktadır. Vade süresine göre banka farklı faiz oranları uygulamaktadır. Molalı konut kredisi dahilinde kullanılan konut kredisi 60 ay vadede ödenecek ise müşteri aylık yüzde 0,90 faiz oranından faydalanacaktır. Kredi geri ödemeleri 61 ile 120 ay arasında bir vadede ödenecek ise aylık yüzde 0,95 faiz oranı uygulanacaktır.

Ödemelere Mola Verin, Sıkışmadan Borcunuzu Ödeyin!

Molalı Konut Kredisi kapsamında finansman sağlayan müşteriler düzenli olarak kredi geri ödemelerini gerçekleştirdikleri taktirde, her yıl istedikleri iki ay boyunca kredi taksiti ödemeye ara verebilirler. Ödenmeyen kredi taksitlerine faiz uygulanmadığı gibi, müşteri farklı ihtiyaçları için nakit ayırabilmektedir. TEB’in molalı konut kredisinden faydalanabilmek için eşit taksitli kredi ödemeleri gerçekleştiriyor olmak ve kredi kullanım tarihinden itibaren en az 6 ay geçmiş olması gerekmektedir. Bu durumda müşteri Türk Ekonomi Bankası’na uğrayıp bahse konu kredi hizmetinden yararlanabilmektedir.

Banka söz konusu kredi dahilinde kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar tahsis ücreti talep etmektedir. Molalı konut kredisi dahilinde 100 bin Türk Lirası likidite sağlayan müşteri, 60 ay vadede kredi geri ödemelerini gerçekleştirecek ise aylık yüzde 0,90 faiz oranından yararlanabileceklerdir. Bu durumda müşteri aylık takribi 2 bin 165 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. TEB kullanılan kredi için 500 Türk Lirası kredi tahsis masrafı tahsil edecek olup, kredinin efektif yıllık faiz oranı yüzde 11,9177 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.