Ana SayfaKredilerAnında (Online) İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Anında (Online) İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Acil nakit ihtiyacınız olduğu anda bankalar sizin için “Anında Kredi” hizmeti sunuyor. Bankalar; mobil ve internet şubelerinden başvuru yapılabilen, kredinizi banka şubelerine gitmenize gerek kalmadan kullanabildiğiniz ve 7 gün 24 saat başvuru yapabileceğiniz online finansman desteği sağlıyor. Anında online ihtiyaç kredisi veren bankalar ile ilgili detaylar haberimizin devamında!

Anında (Online) İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

İş Bankası “Anında Kredi” kampanyası ile müşterilerine finansman desteği sağlıyor. Kredi dahilinde banka 30 bin Türk Lirası’na kadar kredi kullandırabilmektedir. Kredi vadesi 48 ay ile sınırlandırılmış olup 2 faiz oranı mevcuttur. Banka kullanılan kredi kapsamında hayat sigortası yaptırılmasını zorunlu tutmuş ise aylık yüzde 1,58; hayat sigortası zorunlu değil ise aylık yüzde 1,64 faiz oranı uygulamaktadır.

ING Bank “e- kredi” kampanyası ile anında online kredi hizmeti sunan bankalardan. ING Bank e- kredi kampanyası dahilinde aylık yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranları uygulamaktadır. ING Bank’ta hesabı olmayan müşteriye banka, kredi evraklarını kurye ile göndermekte ve prosedürler yerine getirilmektedir.

Online kredi hizmeti veren bir diğer banka ise “Bahar Kredi” ile Garanti Bankası. Bahar Kredi dahilinde banka aylık yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranları ile likidite imkanı sunmaktadır. Faiz oranı kullanılan kredi miktarı ve vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

Kredi kapsamında azami vade 48 aydır. Bahara özel anında online Krediye Garanti internet ve mobil şubelerinden başvuru yapılabilmektedir.

QNB Finansbank “Online Kredi” ile nakde ihtiyacınız olduğu her an yardımınıza koşuyor. Online Kredi ile banka şubesine gitmeye gerek kalmadan QNB Finansbank’ın internet ve mobil şubelerinden başvuru yaparak kredi temin edilebilmektedir. Kredi dahilinde uygulanan faiz oranları aylık yüzde 1,31’den başlamaktadır. Kredi vadesi ve kullanılan kredi miktarı da göre farklılık arz eden faiz oranları; aylık yüzde 1,31, 1,34, 1,63, 1,66, 1,78, 1,81 şeklindedir.

Kredi kapsamında azami vade 48 aydır. Kredi uyarınca banka 1.000 ile 35 bin Türk Lirası arasında finansman sağlayabilmektedir.

Akbank Direkt Kredi kampanyası da online ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında bulunuyor. 30 bin TL’ye kadar kredi verilip, faiz oranları yüzde 1,58’ten başlıyor. Banka, sigorta yapılmasını zorunlu tutmuyor.

Vakıfbank Anında Kredi kampanyasıyla da müşterilerinin her zaman yanında oluyor. Faiz oranları yüzde 1,45’ten başlıyor. Banka müşterisi olmayanlara sadece 9 bin TL’ye kadar hızlı kredi veriliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.