Ana SayfaKredilerCitibank’tan Cazip Oranlı İhtiyaç Kredisi

Citibank’tan Cazip Oranlı İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank tüketici kredisi kampanyalarıyla müşterilerine finansman sağlamaya devam ediyor. Banka uygun faiz oranları, uzun vade süresi ve avantajlı koşullarla nakde ihtiyacı olan müşterilerine nakit desteği sunuyor.

Citibank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde müşterilerine 48 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Banka kredi kampanyası uyarınca aylık yüzde 1,15 faiz oranı uygulamaktadır. Aylık yüzde 1,15’ten faydalanabilmek için Citibank müşteriden, 3 bin Türk Lirası ve üzeri gelir belgesi talep etmektedir.

Kredi Tahsis Ücreti Kredi Meblağının Binde 4’ü Oranında!

Banka söz konusu ihtiyaç kredisi dahilinde kullanılan kredi miktarının yüzde 4’ü oranında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Yani bahse konu kampanya uyarınca 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri 400 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödeyecektir. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kullanılabilecek azami kredi 25 bin Türk Lirası’dır.

Kampanya dahilinde finansman sağlayabilecek müşterilerin daha önce Citibank’tan finansman sağlamamış ve kredi kartı almamış yani Citibank ile yeni tanışan müşteriler olması gerekmektedir. Bankanın bahse konu kampanyası dahilinde 10 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteri 48 ay vadede kredi ödemesini tamamlayacak ise aylık yüzde 1,15 faiz oranından yararlanacaktır. 48 ay vadede aylık takribi 286,28 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesini tamamlayacaktır. Müşteri 10 bin Türk Lirası olarak kullandığı krediyi vade sonunda  13 bin 742 Türk Lirası civarında ödemiş olacaktır. Banka kredi dahilinde müşteriden 400 Türk Lirası dosya masrafı talep edecektir.

Citibank’ın bahse konu ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde likidite sağlayabilmek için SMS ile yahut internetten başvuru yapılabilmektedir. Başvuru ön onayı alındıktan sonra banka müşterinin istediği adrese gerekli belgeleri yollayarak gerekli prosedürler gerçekleştirilebilmektedir. Ardından müşterinin istediği hesabına 1 gün içerisinde kredi yatırılmaktadır. Böylece müşteri evinden dışarı çıkmadan kredisini kullanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.