Ana SayfaKredilerŞekerbank Özgür Kredi

Şekerbank Özgür Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank “Özgür Kredi Tarifesi” ile finansman imkanı sunuyor. Müşteri ihtiyaçlarına yönelik kredi hizmeti sunan banka şimdi de Özgür Kredi kapsamında uygun faiz oranları ve avantajlı koşullarla likidite sağlıyor.

Şekerbank kredi tarifesi dahilinde 48 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri sunmaktadır. Kredi uyarınca vade süresi 3 ay ile 48 ay arasında değişmektedir. Şekerbank vade süresi içerisinde müşteri özelinde ödeme planı oluşturabilmektedir. Banka Özgür Kredi koşullarından yararlanarak finansman sağlamak isteyen müşterilerine aylık yüzde 1,49 faiz oranı uygulamaktadır. Faiz oranı kullanılan kredi miktarı ve vade süresine göre değişmemektedir.

10 Bin Türk Lirası İçin Örnek Hesaplama!

Şekerbank bahse konu kredi hizmeti dahilinde kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Tahsil edilecek olan kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) sağlanan finansman tutarının yüzde 0,5’ini (binde 5) geçememektedir. Kredi kapsamında banka ayrıca müşteriden hayat sigortası yaptırılmasını talep etmektedir. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşteriye ait olup müşterinin yaşına, cinsiyetine; kullanılan kredi miktarına, vade süresi ve faiz oranına göre farklılık arz etmektedir.

Özgür Kredi Tarifesi uyarınca sağlanabilecek azami tutar 30 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Şekerbank’ın Özgür Kredi hizmetinden faydalanarak 10 bin Türk Lirası likidite sağlayan müşteriye aylık yüzde 1,49 faiz oranı uygulanacaktır. Müşteri kullandığı krediyi 48 ay vadede geri ödemek istediği takdirde aylık kredi geri ödeme taksitleri 309,79 Türk Lirası civarında olacaktır. 48 ay vade sonunda müşteri takribi 14 bin 981,65 Türk Lirası civarında ödemiş olacaktır.

Banka sağladığı 10 bin Türk Lirası finansman için Banka Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) dahil olmak üzere 52,5 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir. Kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,9617 olurken yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 23,5408 olacaktır. Hayat sigortası poliçe bedeli müşteri özelinde farklılık gösterdiği için hesaplanmamıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.