Ana SayfaEkonomiDünyada tek olan güvercinler fiyatı ile dudak uçuklattı

Dünyada tek olan güvercinler fiyatı ile dudak uçuklattı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kanatlı Hayvanlar Derneği Başkanı Mehmet Batmaz, Diyarbakır’da ilk kez düzenlenen Güvercin Festivali’nde yaptığı açıklamasında, ‘’ Dünyada sadece Diyarbakır’da yetiştirilen güvercinlerimiz var. İkinci el araba fiyatında olan güvercinler bile mevcut ‘’dedi.

Dünyada Sadece Diyarbakır’da Var

Kanatlı Hayvanlar Derneği Başkanı Mehmet Batmaz güvercin Festivali ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’ Bu festival Diyarbakır için çok önemli, halkımızın bu zor günlerden geçerken bu gibi etkinliklerle psikolojisinin düzelmesine ihtiyacı var. Burada yetişen güvercinler yüzyıllardır halkın merakıdır. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan, her renkten güvercinimiz var. Burada yetişen güvercinler ilçelerimizde bile yetişmiyor. Posta güvercini, hava kuşu, taklacı, oyun kuşu gibi güvercinlerimiz var’’ dedi.

Festivalin bu sene ilk kez düzenlendiğini belirten Batmaz, halkın yoğun ilgisi olduğunu, yöre halkının güvercin yetiştirme konusunda çok iddialı olduğunu belirtirken, ‘’ Normalde en iyilerini kimse evden çıkarmaz. Ama herkesin görmesi için getirip burada görücüye çıkarıyorlar. Güvercin yetiştiriciliği bizim kültürümüzde olan bir şey’’ dedi.

Güvercin Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Yetiştirilen güvercinler konusunda iddialı olan Batmaz, güvercinlerin dünyada başka bir yerde bulunamayacağının altını çizerken güvercinler için verdiği fiyatla da büyük şaşkınlık yarattı. Batmaz, ‘’ pek çok farklı güvercin çeşidi var, bazı güvercinlerin fiyatı ikinci el araba fiyatını bile bulabiliyor. Aralarında 20 bin lirayı bulan güvercin var’’ dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.