Ana SayfaEkonomiEkonomide Kadının İş Gücü Önemli

Ekonomide Kadının İş Gücü Önemli

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gaziantep Ticaret Odası(GTO) Meclis Üyesi Ayşe Tohumcu yaptığı açıklamada, ‘’217 ülkemiz için yeni umutlarla dolu yeni bir yıl, ekonomik problemlerin aşılması ve toplumsal kalkınmasının sürekli hale gelmesi için yeni yılda daha çok çalışacağız’’ dedi.

Kadının İş Gücü

Gaziantep Ticaret Odası(GTO) Meclis Üyesi Ayşe Tohumcu açıklamasının devamında, ‘’ Ülkemizde başlatılan ekonomik seferberlikte kadının rolü çok büyük gerek sanayide gerekse diğer iş kollarında kadının iş gücü büyük önem taşıyor. Kadınlar 2016 da olduğu gibi 2017 yılında da güçlü ve kararlı bir şekildeki dünyasındaki kendilerine düşen vazifeleri en iyi şekilde yapmaya devam edecekler. Bunun ilk adımı da 13 Ocak’ta Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda gerçekleşecektir. 13Ocak’ta 2017’nin ilk ihracat atağını gerçekleştireceğiz ve yurt dışında yürütülen ülkemize yönelik olumsuz kampanyaları boşa çıkaracak etkinlikler düzenleyeceğiz. Türkiye’nin 2017 yılında engelleri aşacağına ve hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyorum. Bu inancımın gücünü oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ruhundan alıyorum’’ dedi.

Gaziantep Dünya Kenti

Gaziantep’in ticari ilişkilerine de dikkat çeken Tohumcu, ‘’ Ortaya çıkan ticari ilişkiler gösteriyor ki Gaziantep bir dünya kendi haline geldi. İlimizde bugün 185 ülke ile karşılıklı ticaret yapılıyor. Adını bile bilmediğimiz onlarca ülke ile ticaret ilişkileri devam ediyor. Dünyanın en önemli ekonomik kentleri arasındayız. 2017 yılında yatırımlarımızı güncelleyerek, üretimimizi arttıracak ve dünya pazarında daha güçlü hale geleceğiz. Ekonomik büyüme için bunu yapmak zorundayız. Ürünlerimizi en iyi rakamlar ile satmak için ihracat yönünde, üretici, sanayici ve ihracatçı iş birliği içinde olup doğru politikalar belirleyerek çalışmalarımız devam edeceğiz. AR- GE ve inovasyon alanında gelişme kaydederek nitelikli ürünler üreterek daha çok ihracat yapmalıyız’’ dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.