Ana SayfaEkonomi2017’de Esnafa Yeni Kredi Geliyor

2017’de Esnafa Yeni Kredi Geliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2016 yılında dalgalanan ekonomiden kötü etkilenen esnaf için farklı kredi seçenekleri ile nefes aldırmaya çalışan hükümet yeni bir adım daha atma yolunda ilerliyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci esnaf için yeni çalışmalar yapılabileceğinin müjdesini verdi.

2017’de Esnaf için Kredi Çalışmalarımız Olacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yaptığı açıklamada zor durumda olan esnafı umutlandırdı. 2016 yılının ekonomik açıdan zorlayıcı geçmesi üzerine ‘’KOSGEB 50 bin liralık Sıfır Faizli Kredi ‘’ gibi kredi alternatifleri KOBİ’lere sunuluştu. Ülke çapında büyük bir hareketliliğe sebep olan krediye 250binin üzerinde başvuru olmuş ancak krediden çok az esnaf faydalanabilmişti.

Esnafın yaşadığı ekonomik krizi bir nebze aşıp nefes alabilmeleri için yeni çalışmalar yapılacağı sinyalleri verildi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci yaptığı açıklamada, ‘’ Yeniden yapılandırma, cazibe merkezlerine yapılan yatırımlar ve yeni pazarlara erişim noktasında almış olduğumuz tedbirlerin etkilerini yakın zamanda görmeyi umut ediyoruz. Suriye’de yaşanan ateşkesin aracı olup olmadığını, özel sektöre istihdam desteğinin sonuçlarını 2017’de göreceğiz. Sicil affını anayasa değişikliğinden önce hayata geçirip esnafa nefes aldırmak istiyoruz. 2017 yılında esnafa yeni kredi oluşturma üzerinde çalışmalarımız devam ediyor’ ’dedi.

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kredi müjdesinin detaylarının ilerleyen günlerde gelmesi bekleniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.