Ana SayfaEkonomiTÜSİAD Yeni Başkanını Seçti

TÜSİAD Yeni Başkanını Seçti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği bugün düzenlenen 47. Genel Kurul Toplantısı ile yeni başkanını belirledi. Seçime tek aday olarak giren Erol Bilecik yaptığı konuşmasında, ülkemizin daha aydınlık, daha refah dolu bir geleceğe dönük olarak devam edeceğinden emin olduğunu belirterek içinde bulunduğumuz zor şartların aşılabileceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Zor bir süreç

Seçimlerin sürdüğü sırada gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Bilecik, bir gazetecinin günümüz Türkiye’sinde TÜSİAD başkanlığının ateşten gömlek giymek kadar tehlikeli olduğunun konuşulduğunu belirtmesi üzerine, “Türkiye dalgalı bir dönemden geçmektedir. Fakat ben inanıyorum ki bu günleri aşmak için bir çok sebebimiz bulunmakta. Ayrıca hiçbir görev kolay değildir. Bu vazife de bizi omuzlarımıza büyük bir yük yüklüyor. Bu yükleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız zaten.” Dedi.

Şimdilik konuşmak için erken

Başka bir gazetecinin 2017 yılı için değerlendirmelerini sorması üzerine ise henüz bunları konuşmak için erken olduğunu belirterek, “önümüzde konuşacak çok zaman var, ilerleyen günlerde bu değerlendirmeleri de yapacağız. Ancak şimdilik biraz daha beklemek daha iyi olacaktır.” şeklinde konuştu.

Erol Bilecik kimdir?

Türkiye’nin ilk Bilgisayar Mühendisleri arasında yer alan Erol Bilecik, 1962 yılında Antakya’da doğdu. 1987 yılında da İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünün ilk mezunları arasında yer aldı. Bilecik hali hazırda TÜSİAD Yönetim Kurulu ve Fenerbahçe Derneği üyesidir. Bilecik’in bilişim sektöründe birçok yatırımı bulunmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.