Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Vefalı Taşıt Kredisi

Halkbank’tan Vefalı Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Vefa Taşıt Kredisi

Türkiye’de kamu sermayeli bankalar arasında yer alan Halkbank bu ülkenin kahramanlarını unutmadı. Halkbank vefa taşıt kredisi kampanyası ile şehit anne, babasına, eşine veya çocuğuna ve muharip, malul gazilere özel faiz oranı ve vade seçenekleri ile taşıt kredisi veriyor.

Halkbank vefa kredisinin özel faiz oranından ve vade seçeneğinden şehadet belgesi olan şehit anne, babası, eşi veya çocuğu ve malul gazilik veya muharip gazilik belgesi olan kişiler yararlanabiliyor. Halkbank vefa taşıt kredisi yukarıda belirtilen belgelerin ibrazı ile kullanılabiliyor.

Halkbank başlattığı vefa taşıt kredisi kapsamında şehit yakınlarına ve bu ülke için gazi olmuş kahramanlara özel kredi faiz oranlı ve vade seçenekli taşıt kredisi veriyor. Halkbank vefa taşıt kredisi kapsamında şehit yakınları ve gaziler 48 aya varan vade seçeneği ile taşıt kredisi alabiliyor. Ayrıca Halkbank vefa taşıt kredisi kampanyası ile şehit yakınlarına ve malul, muharip gazilere yüzde 1,02 faiz oranından taşıt kredisi veriyor.

Halkbank’tan 48 ay vadeli %1,02 faiz oranından 50.000 TL miktarında vefa taşıt kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.383,64 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı 15,7193% oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına faiz ve vergiler dahildir. Ayrıca Halkbank vefa taşıt kredisi kapsamımda şehit yakınlarından ve gazilerden kredi tahsis ücreti talep etmiyor.

Vefa Taşıt kredisi hakkında detaylı bilgi için ve kredi başvurusu için Halkbank şubelerine müracaat edilebilir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.