Ana SayfaEkonomiDünya Devi Türkiye ile Yola Devam Dedi

Dünya Devi Türkiye ile Yola Devam Dedi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her geçen gün yaklaşan bir kriz olduğuna dair söylentilerin olduğu dönemde Mercedes- Benz Türk direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün yaptığı açıklama ile firmanın ülkenin istikrarına güveni olduğunu ve bundan sonraki süreçte yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. Sülün şimdiye kadar toplamda 1 milyar avro yatırımın olduğunu ancak kapasite artırımına gidileceğini ve bu rakamın artacağını, şu an Aksaray’da devam eden 115 milyon avroluk yatırımlarının bulunduğunu söyledi.

Engellere Takılmıyoruz

15 Temmuz olayından sonra yatırım planlarında herhangi bir değişiklik yapmadıklarını belirten Sülün, bu tarz gelişmelerin bir engel teşkil etmeyeceğini, iş anlamında herhangi bir duraklama süreci yaşamadıklarını belirtti.

Ülkede Satış rekoru Var Kriz Söz Konusu Değil

Kriz söylentilerinin asılsız olduğunu savunan Sülün, 2016 yılında otomotiv alanında ihracat rekoru kırıldığını, rekorların kırıldığı bir ülkede krizden söz edilemeyeceğini söyledi. Sülün, ‘’ 2016 yılında pek çok sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de rekorlar kırıldı. ÖTV artışı ve kur sebebi ile yüzde 10 civarında ufak bir daralma bekliyoruz. Ancak çok önemli teşvik paketi de çıktı. Bu yüzden 2017 yılının daha iyi olacağına dair umutluyuz’’ dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.