Ana SayfaEkonomiAtlasglobal ve Air France Güçlerini Birleştirdi

Atlasglobal ve Air France Güçlerini Birleştirdi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hava yolu şirketleri içinde önemli bir yere sahip iki firma yeni yılın ilk ayında önemli bir anlaşmaya imza attı. Atlasglobal ve Air France arasında 30 Ocak’ta imzalanan anlaşmayla, şirketler büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

Air France Avrupa’nın en büyük hava şirketleri arasında gösteriliyor.

30 Ocak 2017’de imzalanan anlaşmanın ardından Paris seferlerinin sayısı arttırıldı. Yapılan açıklamaya göre her gün bir defa yapılan Paris seferleri gün içerisinde toplam üç defa yapılacak.

Güçlerini birleştirerek uçuşlara yeni seferler ekleyen Atlasglobal ve Air France, anlaşma çerçevesinde Avrupa’ya uçuşlarda daha fazla hizmet sunarak pazardaki yerini genişletmek istiyor.

Anlaşma ardından açıklamalar yapan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da bu noktaya dikkat çekti. “Anlaşma sonrasındaki ilk adımımız Paris uçuşlarına yenilerini eklemek oldu” diyen Ersoy, “İlerleyen dönemdeki hedefimiz Avrupa uçuşlarında daha fazla hizmet sunabilmek” ifadelerini kullandı. Murat Ersoy şirket olarak sağlam adımlarla büyümeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Avrupa’da hatırı sayılır bir konumda olan Air France ile Atlasglobal arasında yapılan anlaşmanın, şirketin büyüme hedeflerindeki başarıyı hızlandıracağı ifade edilirken, Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı da anlaşmayı önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Anlaşma ardından günde üç sefere çıkarılan Paris uçuşları yanı sıra, on bir yeni uçuş daha listeye eklendi. Özellikle iş dünyası için zamandan büyük tasarruf sağlayacak yeni 11 hatlık uçuşlarla, Paris artık günü birlik olarak da ziyaret edilebilecek. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.