Ana SayfaKredilerZiraat Bankası'ndan Uzun Vadeli ve Uygun Faizli Arsa Kredisi!

Ziraat Bankası’ndan Uzun Vadeli ve Uygun Faizli Arsa Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası, müşterilerine “Arsanızı seçmek sizden, finansman sağlamak bizden.” sloganı ile uygun faiz ve uzun vade imkanları ile arsa kredisi imkanı sunmaktadır.

60 aya kadar uzanan vade imkanı ve yüzde 1.1 faiz oranı ile arsa hayali kuran veya yapılan yatırımları arsa olarak değerlendirmek isteyen yatırımcı müşterilerine Ziraat Bankası arsa kredisi olanağı sağlamaktadır. Faiz oranları uzatılan vadeye göre değişiklik göstermemek ile birlikte ayrıca banka esnek ve çeşitli kolaylıklar sağlayarak 3 ayda bir olacak şekilde de ödeme yapma imkanı sunmaktadır.

Örnek olarak; arsa kredisi kapsamında müşterilerin 60 ay vadeye kadar uzanan alacağı 100 Bin Türk Lirası finansman için ödeyeceği aylık tutar yaklaşık olarak 2 bin 430 Türk Lirasına, 3 ayda bir ödeme seçeneğini tercih edecek müşterilerin ise ödeyeceği tutar yaklaşık olarak 7 Bin 384 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Ve yine benzer şekilde müşterilerin 48 ay vadeli alacağı 75 Bin Türk Lirası finansman için ödeyeceği aylık tutar yaklaşık olarak 2 Bin 124 Türk Lirasına, 3 ayda bir ödeme seçeneğini tercih edecek müşterilerin ise ödeyeceği tutar 6 Bin 455 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Açıklanan bu verilerin takriben hesaplandığını belirten Ziraat Bankası, ödemelerin düzenlenen plan ve alınacak finansmana göre değişiklik gösterdiğini, konu üzerinde bankanın uzman yardımları doğrultusunda şubelerde gerçekleştirilecek ödeme planlarının net hesaplamalar olacağını belirtmiştir.

Müşterinin bankadan alacağı her finansman için; bin metrekareye kadar büyüklüğü olan arsada 623 Türk Lirası, 25 Bin metrekare ve üzeri arsa büyüklüğünde Bin 206 Türk Lirası Ekspertiz ücreti ödeyecektir. Söz konusu ücrete KDV ve BSMV ücretleri dahil edilmeyip, bunun ekspertiz firmalarına ödenmesi talep edilmektedir. 36 ay vadeli ve 100 Bin Türk Lirası finansman için 35 yaşındaki müşterinin 1 yıllık hayat sigortasının 210.79 Türk Lirası olarak sunan banka, bahse konu ücretin yaşa, sağlanan finansmana, vadeye göre değişiklik gösterdiğini belirtmektedir. 118 Türk Lirası ipotek tesis ücreti talep eden banka aynı zamanda müşterinin alacağı finansmanın yüzde ellisi kadar kredi tahsis ücreti talep etmektedir.

Ziraat Bankası’nın sunduğu Arsa Kredisi hakkında daha detaylı bilgileri bankanın kendi internet sitesinden yahut şubeye giderek öğrenebilir ve yine şubeye giderek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.