Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

TEB Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizdeki öncelikli çalışma prensibi olarak profesyonel yönetim, şeffaflık ve etik değerlerin öncülerinden biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), bir çok pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

Aktif Satış Temsilciliği, Kredili Ürünler Tahsilat Yetkilisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Uygulama Yönetimi Uzmanı, KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, Makine Mühendisi, Sistem Geliştirme Yöneticiliği, Test Yönetimi Proje Sorumlusu ve bir çok alanda açık pozisyonunun bulunduğunu açıklayan TEB personel alımları yapacak.

Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Ankara, İstanbul, İzmir ve Konya lokasyonlu istihdam edilecek Aktif Satış Temsilciği işi kapsamında sürekli ve tam zamanları olarak çalışacak  adayların en az liseden mezun olmaları gerekmektedir. Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş lokasyonlu çalışacak adayların 28, İzmir ve Antalya lokasyonlu çalışacak adayların 26 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapacak adaylar maaş + prim sistemi ile çalışacak olup, seyahat engellerinin olmaması gerekmektedir. Erkek adayların askerlik hizmetlerini yerine getirmiş yahut tecil ettirmiş olma şartını koyan bankanın adaylarda aradığı diğer nitelikler ise ofis dışındaki saha satışında, yoğun bir tempo ve esnek çalışma saatleri içinde çalışabilecek olmalarıdır. TEB’in Antalya’daki açık pozisyona başvuru yapan adaylar arasında İngilizce bilenler bir adım önde olacaktır.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği işi kapsamındaki açık pozisyonların Eskişehir ve İstanbul lokasyonlu olup, adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. 7/24 vardiyalı çalışma programına uyum sağlayabilme, MS Office programlarını ve interneti ileri seviyede kullanabilme gibi kriter yer alan bahse konu iş için adayların yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmesi, diksiyonlarının düzgün olması, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik hizmetlerini yerine getirmiş yahut en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Uygulama Yönetimi Uzmanı, KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticiliği, Makine Mühendisi, Sistem Geliştirme Yöneticiliği, Test Yönetimi Proje Sorumlusu, Kurumsal Kredi Tahsis Yöneticiliği ve Yardımcılığı gibi diğer alanlarda en az 1 yıl olmak üzere tecrübe edinmiş adayları tercih edecek olan TEB, pozisyonlara göre değişiklik göstermek ile birlikte İngilizce bilgisinin ileri seviyede olması,  üniversitelerin mühendislik, işletme, ekonomi vb. gibi bölümlerinden mezun olunması, Network güvenliği, Oracle Veritabanı , Microsoft konularında bilgi sahibi olunması gibi pek çok kriterler sunmaktadır.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) duyurduğu personel alımları ile ilgili daha detaylı bilgiler öğrenmek ve başvuru yapmak için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/teb-turk-ekonomi-bankasi-is-ilanlari-c1126-p1370/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.