Ana SayfaEkonomiPTT Müşterilerine Sevgililer Günü Jesti

PTT Müşterilerine Sevgililer Günü Jesti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yaklaşan sevgililer günü dolayısıyla PTT A.Ş.’den müşterilerine tebrik kartı dağıtımı yapılacak. Bu kapsamda bir milyon adet “14 Şubat Sevgililer Günükartı bastırıldı. Bu kartlar vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak. Sevgililer günü kampanyasından ise sadece PTT müşterileri yararlanabilecek.

PTT’nin müşterilerine yaptığı bu jest vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala kampanyaya başladığını açıklayan PTT, özel gün kutlamaları arasında 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de dahil etmiş oldu. Bayramlar ve yeni yıla özel kampanyalarla dikkat çeken PTT, bu yıl sevgililer günü hediyelerini PTT Kargo ayrıcalığı ile göndermek isteyen müşterilerini bir sürprizle karşılamış oldu.

KARGOLARINI PTT’DEN GÖNDERENE YÜZDE 10 İNDİRİM

Bir milyon adet olarak basılan özel kartların, hediyesini PTT kargo göndermek isteyenlerin hediye paketlerinde kullanılacağı açıklandı. 14 Şubat Sevgililer Günü özel kartları 7 Şubat ile 13 Şubat arasında hediye paketlerine dahil edilecek. Bunun yanı sıra yine 7 ile 13 Şubat arasında PTT Kargo ile APS Kuryenin yurt içindeki gönderimlerinde vatandaşlara % 10’luk indirim yapılacağı da açıklandı. PTT A.Ş.’nin 14 Şubat Sevgililer Günü özel kartlarına PTT’nin tüm şubelerinden ulaşılabilecek.

MAGAZALAR İNDİRİM YARIŞINDA!

PTT yeni yılda özel günler kampanyalarına sevgililer gününü eklerken, AVM ve mağazalarda bu özel gün için farklı kampanyalar düzenledi. Özellikle tek taş pırlanta, kozmetik ve giyim mağazalarında yüzde 50 oranında indirimler uygulanırken, vatandaşlar bu fırsatı değerlendirmek için alış veriş merkezlerine akın etti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.