Ana SayfaEkonomiYıldız Holdingden 5 Bin Kişiye İstihdam

Yıldız Holdingden 5 Bin Kişiye İstihdam

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de hızlı bir büyüme gerçekleşen Şok marketler zinciri tarafından yapılan açıklamalarda bu yıl 5 bin kişiye istihdam sağlanması bekleniyor.

Son zamanlarda ülkenin en hızlı büyüyen perakende market zinciri olarak bilinen Şok marketlerin sayısının büyüyerek devam ettiği açıklandı. Yapılan açıklamalar sonrasında bölgede adeta bir istihdam seferberliğinin başlatılacağının müjdesi verilmiş oldu. Yapılan açıklamalarla birlikte açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu katıldı. Yapılan açıklamaların ardından son zamanlarda Cumhurbaşkanı tarafından da önerilen ve seferberlik oluşturulması söylenen istihdam çalışmaları hakkında önemli etkilerin sağlanacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. 

Şok marketler zincirinin aslında Yıldız Holdinge ait olduğu ortaya çıktı. Yıldız Holding tarafından yapılan açıklamalar sonrasında şirketin şimdiye kadar 200 binden fazla müşteri potansiyelinin oluğu açıklanırken bu kadar insana hizmet vermek, hizmet kalitesini geliştirmek için istihdam imkanlarının biraz daha ilerletilmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapıldı. Özellikle bu alanda son zamanlarda rekabetin artması sonucunda hizmet kalitesinin geliştirilmesi ve müşterilerin memnun edilmesi için daha fazla çabanın harcandığı konuşuldu.

2016 yılında tüketim çılgınlığının artması sonucunda kendilerinin de bu sektörde önce firmalar haline geldiğine dikkat çekerken bir anlamda yeni işyerlerinin açılması ve büyümenin sağlanması için özen gösterilmesi gerektiği açıklandı. Şok marketler zinciri olarak 2017 yılında hükümetin söylemiş olduğu istihdam seferberliğine seve seve katılacaklarını açıklarken şimdilik hedefin beş bin kişiye istihdam sağlamak olduğunu dile getirdiler. Her yıl sağlanması planlanan istihdam oranının artarak devam etmesi öngörülüyor. Zor bir yıl geçirilmesine rağmen büyümenin sağlandığı için şanslı olduklarını dile getirdi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.