Ana SayfaKredilerBurgan Bank İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Faiz Oranları

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kişiye özel, Kredi Kayıt Bürosu(KKB) puanına göre faiz oranı uygulayan Burgan Bank ihtiyaç kredisi, aylık yüzde 1,16’dan başlayan uygun faiz koşulları ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm oluyor.

Daha önceki yaptığınız ödemeler, borç durumu ve gelir düzeyinize göre belirlenen Kredi Kayıt Bürosu skoruna bağlı olarak, puanınıza özel faiz ile birlikte ihtiyaç kredisi olanağı sunan Burgan Bank, dört farklı kredi paketi ile müşterilerine hizmet veriyor.

Burgan Bank kredi faiz oranları, kişinin KKB puanına göre farklılık gösteriyor. İhtiyaç kredisi başvurusu aşamasında, kişinin KKB skoruna göre faiz oranı belirleyen Burgan Bank, KKB skoru 1450 ve 1450’nin üzerinde olan müşterileri için Elmas Kredi ile aylık yüzde 1,16 oranında faiz uyguluyor. KKB skoru 1350 ila 1450 arasında olan müşterilerini Platik Kredi ile aylık yüzde 1,17 oranında faiz ile karşılayan Burgan Bank, KKB skoru 1250 ila 1350 arasında olan müşterilerine de aylık yüzde 1,19 oranında faiz ile Altın Kredi vasıtasıyla ihtiyaç kredisi olanağı sağlıyor. KKB skoru 1110 ila 1250 arasında olan müşteriler diğer kredilerinde olduğu gibi 48 aya kadar vade seçenekleriyle Gümüş Kredi paketi kapsamında aylık yüzde 1,27 faiz oranı ile ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyorlar.

10.000 Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi başvurularında 48 aya kadar vade seçeneği sunan Burgan Bank, kredi tutarınızın yüzde 0,5’i kadar Kredi Tahsis Ücreti talep ederken, güncel KKB skorunuza karşılık gelen faiz bilgisini başvuru aşamasında vade seçeneğiniz ile orantılı olarak sizinle paylaşarak, krediden faydalanmanıza olanak sağlıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.