Ana SayfaEkonomiEmlak Konut GYO İki Haftada Bin 250 Konut Sattı

Emlak Konut GYO İki Haftada Bin 250 Konut Sattı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emlak Konut GYO Satışları Rekor Kırdı

1 Şubat 2017 tarihinde konut seferberliğini ilan eden Emlak Konut GYO, iki haftalık zaman zarfında 1250 adet konut sattığını açıkladı. Emlak Konut GYO’nun 14 günde yaptığı ciro bir milyarı aştı.

Emlak seferberliği ile vatandaşların kendi evlerini almasını sağlayan Emlak Konut GYO kampanyalı fiyatlarla bir rekora imza attı. 1 Şubat ile 7 Şubat arasında 750 konut satışının gerçekleştiğini açıklayan Emlak Konut GYO, bir haftada 650 milyon liralık ciroya ulaştı. Geçtiğimiz haftada satışlar aynı şekilde devam etti ve bu rakama 500 konut daha eklendi.

Geçen yılın Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarını kapsayan dönemde 200 adet konut satışından bir milyar liralık ciro yapan Emlak Konut GYO, 14 günde kampanyalı satışlarla bu ciroyu geçti.

Emlak Konut GYO, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kampanyalı satışlara hız vermiş, ülke ekonomisine sektöründe büyük katkı sağlamıştı. Darbe girişiminin hemen ardından başlatılan kampanyalı konut satışları yeni aylık satışın bir ay içerisinde yapılmasını sağlamıştı. 2017 yılının ilk kampanyalı satışlarını “Konut Seferberliği” başlığı altında başlatan Emlak Konut GYO, kampanyalar dahilinde hedefine ulaştı. Vatandaşlar yeni konutlarını edinmenin heyecanını yaşarken Emlak Konut GYO cirosunu bir milyar yüz milyona ulaştırdı.

Emlak Konut GYO tarafından açıklamaya göre başlayacak 2. Konut kampanyasında hedef iki buçuk milyar lira olacak belirlendi.

Şubat ayının ilk gününde başlayan “Konut Seferberliği Kampanyası” dahilinde 30 proje kampanyalı fiyat ve imkanlarla satışa çıkarıldı. Bu projelerden beş tanesi iki haftada tamamen satıldı. Özellikle Ankara ve İstanbul’daki projelere ilgi yüksel oldu. Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamaya göre kampanyalı fiyatlar ve diğer imkanlar 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.