Ana SayfaEkonomiTeknosa’dan 25 Milyarlık Yeni Yatırım

Teknosa’dan 25 Milyarlık Yeni Yatırım

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Teknosa 2017’ye Hızlı Başladı

Teknosa içinde bulunduğumuz yılda 25 milyar liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Geçen yıl 70 kadar mağazasını kapatarak küçülmeye giden şirket, 2017 için altyapı yatırımlarına ağırlık vereceğini bildirdi.

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni yılda hayata geçirecekleri projelerin hazır olduğunu söyledi. Geçen yıl ekonomik durgunluk nedeniyle satış rakamları düşen Teknosa, 70 mağazasını kapatmıştı.

160 MİLYON ZARAR

Geçen yılın dördüncü çeyreğine kadar 160 milyon liralık zararla karşılaşan şirket, zararın faaliyetlerine son verilen mağazalardaki ürün stoklarından ve sözleşmeler dahilinde kira cezalarının ödenmesinden kaynaklandığını bildirdi.

Bülent Gürcan yaptığı açıklamada 2016 yılının dördüncü çeyreğinde on milyonluk kâr ettiklerini ifade etti. Kapanan mağazalara rağmen kâra geçmelerini “doğru strateji” olarak nitelendiren Gürcan, yeni yılda 25 milyonluk yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Yatırımlarda mağaza ve online satış kanalı için yeni çalışmaların devam ettiğini bildiren Gürcan, istihdam miktarını arttıracaklarının da sinyalini verdi.

EN ÇOK KÜÇÜK EV ALATLERİ VE CEP TELEFONU SATTI

2016 yılının cirosu hakkında konuşan Bülent Gürcan, “Ciromuzun büyük bölümünü küçük ev aletleri ve cep telefon cihazları oluşturdu” dedi. Bunların yanında mobil iletişimde Teknosacell ve Preo markalarının pazardaki payının her geçen gün yükseldiğini söyleyen Gürcan, bu markaların geçen yıl itibariyle yüz binden fazla aboneyi bünyelerine kattıklarını açıkladı.

210 MAĞAZAYA SAHİP

Şirket Kamu Aydınlatma Platformuna geçen yıl 3,07 milyar TL’lik ciro bilgisi vermişti. Teknosa tarafından yapılan bilgilendirmede 210 mağazanın aktif olarak satışlarına devam ettiği bildirilmiş, toplam personel sayısı ise 2688 olacak kaydedilmişti.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.