Ana SayfaEkonomiMarkalar Dünyası 67 Bin Kişiyi İşe Alacak

Markalar Dünyası 67 Bin Kişiyi İşe Alacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Birleşmiş Markalar Derneği Üyesi Markalar 67 Bin Personel Alımı Yapacak

Geçen yılın dördüncü çeyreğinde artan işsizlik rakamlarını değerlendiren Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, bu rakamlara rağmen çalıştıracak personel bulamadıklarını ifade etti.

Perakendecilik sektöründe insan kaynağının yetersiz olduğunu açıklayan Öncel, “Sektör özellikle gençlere büyük fırsatların kapısını aralıyor” dedi. Birleşmiş Markalar Derneği üyesi firmaların istihdam ettiği toplam rakamı 375 bin olarak belirten Öncel, 2017’de alınacak personel sayısını ise 67 bin 400 olarak açıkladı. Önümüzdeki beş yıllık süreçte hedeflerinin 400 bin kişi olduğunu söyleyen Dernek Başkanı, personel alımlarının devam edeceğinin de sinyalini verdi.

GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel bünyelerine iş başvurusu yapan ve istihdam edilenlerin avantajlarını şöyle açıkladı. “Gençlerin önüne öne önemli fırsatlar sunuyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerine part time çalışma fırsatı veriyoruz. Haftalık çalışma programlarını gençlere bırakıyoruz. Okul sonrasında eğitim aldıkları marka bünyesinde tam donanımlı olarak iş hayatına katılmalarını sağlıyoruz. Tüm bunların yanında eğitim alanında fırsat denecek yatırımları onlara yapıyoruz. Yabancı dil bilen gençlere yurtdışının da kapılarını açıyoruz.”

İNSAN KAYNAKLARIYLA İLETİŞİME GEÇİN

Birleşmiş Markalar Derneği üyeleriyle birlikte her yıl yeni yatırımlara ve yeni projelere imza atmayı sürdürüyor. Oldukça dinamik bir yapıya sahip olan sektör firmaları, gençlere ilerleyen iş hayatlarında yöneticilik ve kendi işinin başına geçme gibi avantajlarda sunuyor. Şu anda dernek 149 dernek üyesi marka satış kanallarında çalışacak 67 bin kişiye ihtiyaç duyuyor.

Öncel’de bu konunun altını çizerek iş arayan kişilerin dernek üyesi markalar bünyesine mutlaka başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. Markaların sadece satış kanalında değil birçok pozisyonda personel aradığını belirten Öncel, “Size uygun boş bir pozisyon bulacağınızdan şüpheniz olamasın” ifadelerini kullandı.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.